Блог за напрямком Акушерство

Блог ЗМІ про нас Для лікарів Статті Новини партнерів Новини сервісу
2020 року 2,3 мільйона жінок у всьому світі почули діагноз «рак молочної залози». Близько 13% цих діагнозів поставили жінкам віком до 45 років, це майже 300 000 жінок. В Україні рак молочної залози посідає 1 місце серед усіх видів онкології у жінок, при цьому на групу 18-24 років припадає 10%, 30-54 – 29.1%. У цій статті ми розповідаємо про вагітність під час онкології.
Лікар знає краще за Інтернет
записуйся на консультацію до перевірених фахівців
Де і як знайти акушерів-гінекологів, які допоможуть вирішити всі ваші проблеми з жіночим здоров'ям? Адже багато пацієнтів задаються цими питаннями. Спеціально для вас ми зібрали рейтинг кращих акушерів-гінекологів Києва за версією користувачів DOC.ua
Майже кожна дівчина хоч раз у житті робила тест на вагітність. І не дивно, адже це досить зручний і швидкий спосіб дізнатися про можливу вагітність за допомогою тесту з перших днів. У цій статті ми розповімо докладніше про те, що таке тест на вагітність, коли можна робити тест після зачаття і як він працює.
Токсикоз (нудота і блювота) вагітних — ускладнення вагітності, порушення механізмів регуляції обміну речовин і поведінкових реакцій в організмі вагітної жінки. Проявляється на 8-12 тижні вагітності, характеризується різними диспепсичними розладами і порушеннями всіх видів обміну
При настанні третього триместру майбутнім мамам слід готуватися до пологів не тільки психологічно і фізично, а й буквально – збираючи сумку з речами, які стануть в нагоді їй і дитині в пологовому будинку. Ми з'ясували, що входить в список предметів першої необхідності, без чого не обійтися при кесаревому розтині або партнерські пологи і коли краще готувати «тривожний чемоданчик», щоб в потрібний час опинитися в повній готовності і екіпіровці
Оформляючи пакет з ведення вагітності від ISIDA clinic, ви не тільки забезпечуєте комфорт і хороше самопочуття собі і малюкові, а також зможете отримати додатковий подарунок від клініки.
Доктор сподобався по фото, але при особистій зустрічі виявився не таким, як намалювала уява, – поширена ситуація при першому візиті до лікаря. Це позначиться на довірі до фахівця і призначеного лікування. Щоб уникнути такого дисонансу, на сторінках лікарів в базі сервісу DOC.ua тепер можна не тільки прочитати про досвід і навики фахівця, а й подивитися ексклюзивні відеовізитки
У квітні на сторінках сервісу DOC.ua відгуки про відвідування лікарів залишили сотні пацієнтів. Грунтуючись на цих оцінках, ми, як і раніше, підготували добірку з п'яти найкращих докторів місяці. Читайте в публікації: хто ж потрапив в ТОП-5 кращих?
Медична мережа «Добробут» запрошує до безкоштовної участі у конференції практикуючих лікарів: акушерів-гінекологів, урологів, хірургів, онкологів, терапевтів (сімейних лікарів), ендокринологів, гастроентерологів, рентгенологів.
У червні команда сервісу DOC.ua привітала лікарів з Києва, Вінниці та Харкова в рамках рейтингу «Кращі лікарі за версією DOC.ua»! Про те, чому пацієнти вибрали саме цих лікарів читайте в статті.
chevron_left 1 2
Показати ще 9 статейautorenew

Теми

Covid-19 Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Вакцинація Венерологія Вертебрологія Гастроентерологія Генетика Гінекологія Гомеопатія Дерматовенерологія Дерматологія Дерматоонкологія Дієтологія Імунологія Інфектологія Кардіологія Кардіохірургія Кінезітерапія Косметологія КТ і МРТ Лабораторна діагностика Мамологія Мануальна терапія Масаж Наркологія Неврологія Нейрохірургія Неонатологія Нетрадиційна медицина Нефрологія Онкологія Ортодонтія Ортопедія Оториноларингологія Офтальмологія Педіатрія Пластична хірургія Подологія Проктологія Психіатрія Психологія Психотерапія Пульмонологія Реабілітологія Ревматологія Рентгенологія Репродуктологія Рефлексотерапія Сексопатологія Сімейна медицина Спортивна медицина Довідки Стоматологія Терапія Травматологія Трихологія УЗ-діагностика Урологія Фізіотерапія Флебологія Фтизіатрія Функціональна діагностика Хірургія Ендокринологія Ендоскопія