Блог за напрямком Трихологія

Блог ЗМІ про нас Для лікарів Статті Новини партнерів Новини сервісу
Осінь і зима - досить складний період для всього організму, і найбільш яскраво це відображається на стані шкіри і волосяного покриву. Виною тому може бути як агресивна дія навколишнього середовища в літній сезон, так і погіршення загального стану організму при настанні холодів і відсутності вітамінів.
Лікар знає краще за Інтернет
записуйся на консультацію до перевірених фахівців
У листопаді рекордсменами за симпатіями пацієнтів стали лікарі з Києва та Харкова в рамках рейтингу «Кращі лікарі за версією DOC.ua»! Детальніше про те, які досягнення не залишили клієнтів байдужими, читайте в нашій статті.
Стрес, екологічна обстановка, навантаження, зміна сезонів року негативно позначаються на стані нашого волосся. У результаті, з тієї чи іншої причини, наше волосся круглий рік потребують відновлення, харчуванні і зміцненні
Кожна людина може самостійно провести діагностику організму, якщо уважно придивиться до свого волосся. Будь-яке погіршення стану шевелюри - це привід задуматися про власне здоров'я, і звернутися до лікаря. Про що говорить рання сивина, сухість і випадання волосся, зміни відтінку, можна дізнатися в даній статті.
Стан волосся, нігтів і шкіри прямо вказує на самопочуття людини, наявність у нього захворювання певного внутрішнього органу. Таким чином, можна виявити хворобу на ранній стадії, що дозволить успішно її вилікувати в короткі терміни.
chevron_left 1 chevron_right

Теми

Covid-19 Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Вакцинація Венерологія Вертебрологія Гастроентерологія Генетика Гінекологія Гомеопатія Дерматовенерологія Дерматологія Дерматоонкологія Дієтологія Імунологія Інфектологія Кардіологія Кардіохірургія Кінезітерапія Косметологія КТ і МРТ Лабораторна діагностика Мамологія Мануальна терапія Масаж Наркологія Неврологія Нейрохірургія Неонатологія Нетрадиційна медицина Нефрологія Онкологія Ортодонтія Ортопедія Оториноларингологія Офтальмологія Педіатрія Пластична хірургія Подологія Проктологія Психіатрія Психологія Психотерапія Пульмонологія Реабілітологія Ревматологія Рентгенологія Репродуктологія Рефлексотерапія Сексопатологія Сімейна медицина Спортивна медицина Довідки Стоматологія Терапія Травматологія Трихологія УЗ-діагностика Урологія Фізіотерапія Флебологія Фтизіатрія Функціональна діагностика Хірургія Ендокринологія Ендоскопія