Зручна онлайн-медицина
Найбільший ресурс для бронювання медичних послуг та пошуку товарів з аптек за кращою ціною

Виберіть лікаря
Прийом з лікарем в клініці. Понад 16 000 кваліфікованих та перевірених спеціалістів. Обирайте:
Онлайн-консультація з лікарем не виходячи з дому!
Сотні найкращих спеціалістів в онлайн режимі, що доступні з будь-якого куточку світу!
Спеціальні пропозиції
Акції та знижки
Всі пропозиції (122)Запис на діагностику
Всі діагностичні центри (318)Найбільша база діючих лікувально-діагностичних установ України. Можливість обрати і записатися на бажану процедуру із списка, без додаткових комісій
В блозі DOC.UA:
Блог DOC.UAКупероз: коли шкірі обличчя потрібна допомога?
Всі мріють про здорову красивою шкірі. Ви можете правильно вмиватися, користуватися якісними засобами для догляду, відвідувати косметолога, але іноді цього недостатньо, оскільки є шкірні захворювання, до яких люди генетично схильні. Одне з таких - купероз.
«Янголи Трійки» та DOC.UA об’єдналися заради лікування й відновлення воїнів
Медичний онлайн-сервіс DOC.UA доєднується до лав партнерів Патронатної служби «Янголи Трійки» та дякує хлопцям і дівчатам за довіру. Для нас честь бути поруч і спільно допомагати захисникам України. Вони заслуговують на гідні умови лікування й реабілітації.
05.05.2026Що робити, коли підводить здоров'я? Готовий план дій від Лікарні ЕКСПЕРТ
Коли виникають проблеми зі здоров’ям, людина часто залишається сам на сам із складним вибором. Виникає безліч запитань: куди саме їхати, кому дзвонити в першу чергу, скільки коштуватиме лікування та чи встигнуть лікарі надати допомогу вчасно.
04.05.2026Дієта при запаленні жовчного міхура
Запалення жовчного міхура (холецистит) — це стан, при якому харчування відіграє ключову роль у лікуванні та профілактиці загострень. Саме правильно підібрана дієта при холециститі допомагає зменшити запалення, нормалізувати відтік жовчі та запобігти утворенню каменів.
04.05.2026Що робити, якщо запор?
Запор — делікатна, але дуже поширена проблема, з якою хоча б раз у житті стикається більшість людей. Що робити при запорі, як швидко полегшити стан і чи потрібно звертатися до лікаря. У цій статті ми розповімо про причини цього стану та ефективні способи, як позбутися запору без шкоди для здоров’я.
01.05.2026Ставайте партнером DOC.UA!
Ви лікар, клініка, аптека чи фармвиробник? Запрошуємо до співпраці! DOC.UA — один з найбільших медичних сервісів України з кількамільйонною аудиторією.
Заповнити заявку