Політика конфіденційності

Команда ТОВ «Доклаб» щиро і відповідально запевняє вас у тому, що ми робимо і будемо робити все можливе, щоб конфіденційність нашого спілкування була на найвищому рівні.

Ми сприймаємо наше спілкування як суто конфіденційне і таке, яке ні за яких обставин, крім випадків, передбачених чинним законодавством України, не стане надбанням третіх осіб.

Наші співробітники, що мають доступ до конфіденційних даних, не співпрацюють з правоохоронними органами, проходять перевірки на «детекторі брехні» (поліграфі) і підписують під час прийому на роботу зобов'язання матеріального характеру, які покладаються на них у разі витоку будь-якої інформації про наших клієнтів.

Ми цінуємо наше ім'я: надійної і конфіденційної компанії, яка робить усе можливе, щоб наші клієнти були задоволені!

ТОВ «ДОКЛАБ» (далі — «Адміністратор») забезпечує конфіденційність персональних даних користувачів (далі — «персональні дані», «особиста інформація» або «особисті дані»), які можуть бути ідентифіковані будь-яким чином під час використання даного веб-сайту www.doc.ua (далі — «Сайт») або під час замовлення послуг через Сервіс Doc.ua (далі — «Сервіс»).

Адміністратор зберігає за собою право змінювати дану Політику конфіденційності в будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення. Будь-які зміни умов Політики конфіденційності будуть розміщені на даному Сайті і будуть дійсними з моменту публікації.

Подальше використання Сервісу після внесення будь-яких змін в політику конфіденційності означає беззастережне прийняття користувачем (клієнтом) таких змін.

Отримання і обробка персональних даних

Адміністратор робить обробку персональних даних користувачів Сервісу на умовах, що є предметом цієї Політики конфіденційності.

Користувач приймає умови даної Політики конфіденційності з моменту початку користування Сервісом шляхом реєстрації на Сайті або оформлення онлайн-заявки, або звернення до call-центру.

Використовуючи послуги Сервісу (реєструючись на сайті, оформлюючи онлайн-заявку, звертаючись до call-центру Сервісу), Користувач підтверджує, що надає Адміністратору згоду (дозвіл) на обробку його персональних даних будь-яким способом, передбаченим положеннями Закону України «Про захист персональних даних».

Користувач погоджується з тим, що Адміністратор має право на зберігання і обробку, в тому числі і автоматизовану, будь-якої інформації, що відноситься до його персональних даних, зокрема збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, поширення (в тому числі передачу мережею Інтернет), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, наданих Користувачем. При цьому Адміністратор зобов'язується забезпечити конфіденційність і безпеку під час обробки персональних даних.

Персональні дані, надані Користувачем під час використання Сервісу, використовуються для:

  • надання обраної Користувачем послуги;
  • надання Користувачеві доступу до Сайту і для поліпшення якості Сервісу;
  • надання Персональних даних Користувача обраній Користувачем клініці (лікарю);
  • створення облікового запису Користувача на Сайті і отримання з його допомогою прав доступу до сервісів Особистого кабінету Користувача;
  • інформування Користувача про зміни або доповнення до Сервісу, а також про наявність будь-яких послуг, що надаються Адміністратором;
  • оцінки рівня обслуговування, моніторингу та оптимізації різних варіантів обслуговування;
  • здійснення маркетингових заходів Адміністратора;
  • подачі претензії і відповіді на подані претензії;
  • захисту прав і законних інтересів користувачів і третіх осіб відповідно до чинного законодавства України.

Адміністратор зобов'язується не передавати особисті дані Користувача третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених Правилами сервісу <a href='https://doc.ua/rules.html'>https://doc.ua/rules.html</a> і нормами чинного законодавства України.

Адміністратор має право використовувати Персональні дані Користувача для електронної розсилки новин і спеціальних пропозицій, оформлення замовлення і надання послуг.

Згода на збір та використання інформації

При використанні сервісів Сайту, Адміністратор просить надати Персональну інформацію Користувача, яка використовується для активації облікового запису Користувача на Сайті, надання Користувачеві Сервісів, взаємодії з Користувачем з приводу стану його облікового запису і для інших цілей, викладених в цій Політиці конфіденційності.

Ім'я, номер телефону, адреса електронної пошти та інші відомості про Користувача можуть знадобитися для надання доступу до Сервісу.

Також Користувачеві пропонується створити пароль для доступу в Особистий кабінет, який також є частиною облікового запису Користувача.

Надаючи особисту інформацію, Користувач добровільно погоджується на збір, використання та розкриття такої особистої інформації.

Надаючи особисту інформацію, Користувач підтверджує, що досяг повнолітнього віку і є дієздатним громадянином України.

Розкриття інформації

Адміністратор має право розкривати Персональні дані користувачів третім особам тільки для надання послуг Сервісу або у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Даний Сайт може містити посилання на інші сайти, і Адміністратор не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст інших сайтів.

Безпека і відповідальність

Адміністратор вживає всіх можливих заходів для запобігання несанкціонованого доступу до Персональних даних користувачів Сайту, але при цьому адміністратор попереджає, що ніяка передача даних через Інтернет, мобільний пристрій або через бездротовий пристрій не можуть гарантувати 100%-у безпеку.

Адміністратор не несе відповідальності за точність і повноту Персональних даних або іншої інформації, наданої Користувачем або третіми особами.

Користувач несе відповідальність за надання недостовірних персональних даних або використання персональних даних третіх осіб згідно з чинним законодавством України.

Адміністратор наполегливо рекомендує не розголошувати свій пароль облікового запису Користувача на Сайті.

Адміністратор не несе відповідальності за використання третіми особами інформації, яку Користувач надав третім особам.

Також Адміністратор не несе відповідальності за зміст особистої інформації або іншої інформації, яку Користувач отримав від третіх осіб.