Допомога в організації хірургічного втручання та виборі клініки.

передопераційний супровід — допомогу в організації передопераційних обстежень, візитів до лікарів, виклику медичної сестри на дім, доставки медикаментів

Усю необхідну інформацію та відповіді на свої питання щодо оперативного втручання

розрахунок вартості операції в різних клініках та порівняння умов

перелік клінік і лікарів, які спеціалізуються на потрібній вам операції

Як це працює?

Ви залишаєте свої контакти у формі зворотного зв'язку
Ми зв'язуємося з вами та уточнюємо інформацію: показання до операції, результати досліджень тощо
Ми уточнюємо актуальні ціни та умови в клініках, підбираємо та порівнюємо варіанти й допомагаємо вам обрати найкращий
Коли ви визначилися з клінікою та лікарем, ми допомагаємо вам записатися
Консультуємо та допомагаємо пройти потрібні передопераційні дослідження, записуємо на консультації до лікарів
Після операції дізнаємося про ваше самопочуття та потреби
DOC.UA надає лише інформаційну послугу
Чому нам довіряють

Працюємо лише з визнаними лікарями Вибираємо лікарів, які мають гарну репутацію та є експертами у своїй галузі.
Маємо експертність в медицині У нас працюють люди з медичною освітою та багаторічним досвідом роботи в медицині. Це дозволяє їм з розумінням справи підійти до вибору фахівців і клінік.
Обираємо клініки з підтвердженою репутацією Ми співпрацюємо лише з клініками, які відповідають сучасним стандартам якості та безпеки.
Добре орієнтуємося на ринку медичних послуг Ми постійно аналізуємо медичну галузь та знаємо, в якій клініці краще провести конкретну операцію. Це дозволяє надавати вам об'єктивну та актуальну інформацію. Переваги

Співпрацюємо з клініками, що відповідають встановленим вимогам.

Надаємо актуальні ціни від клінік. Ви можете перевірити вартість операції, звернувшись до операторів.

Ми допомагаємо рекомендаціями, остаточний вибір клініки та лікаря залишається за вами.

Після операції оператор запитає, як все пройшло, дізнається, чи потрібні додаткові обстеження, аналізи, ліки.

DOC.UA не бере з вас жодних комісійних за операційний супровід.

Допоможемо розібратися в медичній інформації, знайти відповіді на питання, які вас бентежать.
Залиште свої дані, і ми зв'яжемося з вами в найближчий час

Види операцій