Організація хірургічного лікування

НЕОБХІДНА ОПЕРАЦІЯ гемороїдектомія?

ДОПОМОЖЕМО ЗНАЙТИ КЛІНІКУ, ХІРУРГА

ТА БУДЕМО ПОРУЧ

Вниз

Безоплатний* медичний супровід операцій від DOC.UA

— це допомога в організації хірургічного втручання:

від вибору клініки й лікаря до післяопераційної реабілітації

*Мається на увазі безоплатна для клієнта консультація з організації хірургічного лікування. Така консультація є суто інформаційною та призначена лише для надання Клієнту інформації, яка необхідна для подальшої організації процесу медичного обслуговування

Що ви отримуєте?

Що ви отримуєте?

перед- та післяопераційний супровід — допомогу в організації передопераційних обстежень, візитів до лікарів, реабілітації, виклику медичної сестри на дім, доставки медикаментів

консультації лікаря-координатора та відповіді на свої питання щодо оперативного втручання

розрахунок цін на гемороїдектомію в різних клініках та порівняння умов

перелік перевірених експертами клінік і лікарів, які спеціалізуються на гемороїдектомії

Клініки Партнери

Працюємо з лідерами, обираємо лише найкращих

Як це працює?

Як це працює?

1. 1

Ви залишаєте свої контакти у формі зворотного зв'язку

2. 2

Лікар-координатор зв'язується з вами та уточнює інформацію: показання до операції, результати досліджень тощо

3. 3

Ми актуалізуємо вартість гемороїдектомії та умови проведення хірургічного втручання в перевірених клініках та надсилаємо вам пропозицію

4. 4

Коли ви визначилися з клінікою та лікарем, ми зв'язуємо вас з ними

5. 5

Лікар-координатор консультує та допомагає пройти потрібні передопераційні дослідження, записує на консультації до лікарів

6. 6

Після операції дізнаємося про ваше самопочуття та потреби

7. 7

Супроводжуємо протягом 30 днів після операції: допомагаємо в організації повторних візитів, реабілітації, виклику медичної сестри на дім, доставки медикаментів тощо

8. 8

DOC.UA надає лише інформаційну послугу

Чому нам довіряють

Чому нам довіряють

• Працюємо лише з визнаними лікарями Медичний директор DOC.UA особисто відбирає лікарів, які мають гарну репутацію та є експертами у своїй галузі.
  • Маємо експертність в медицині Медичний директор та лікар-координатор DOC.UA — люди з медичною освітою та багаторічним досвідом роботи в медицині. Це дозволяє їм з розумінням справи підійти до вибору фахівців і клінік.
  • Перевіряємо клініки на відповідність стандартам Кожна клініка проходить перевірку за 34 параметрами на відповідність стандартам якості й безпеки.
  • Добре орієнтуємося на ринку медичних послуг Ми постійно аналізуємо медичну галузь та знаємо, в якій клініці краще провести конкретну операцію. Це дозволяє надавати вам об'єктивну та актуальну інформацію.

Як ми перевіряємо клініки

Ми рекомендуємо лише ті клініки, які перевірили на предмет безпеки та якості медичного обслуговування. Кожна клініка заповнює чекліст, що складається з 34 параметрів, зокрема:

• наявність резервних джерел електропостачання
  • стаціонарне відділення
  • відділення реанімації / інтенсивної терапії
  • кількість лікарів в нічну зміну
  • централізоване постачання медичного кисню в операційних
  • наявність системи виклику персоналу в палатах
  • наявність системи централізованого моніторингу
  • дефібрилятор доступний на кожному поверсі
  • впроваджені стандарти інфекційної безпеки
  • методи стерилізації багаторазового інструменту, автоклавування, хімічна стерилізація
  • процедура екстреного повідомлення про критичні показники пацієнта
  • харчування пацієнтів у стаціонарі

Переваги

Переваги

Лише перевірені клініки

Медичний директор DOC.UA перевіряє кожну клініку на відповідність стандартам якості та безпеки. Під його контролем 34 параметри.

Завжди актуальні ціни

Аналізуємо та надаємо актуальні ціни на гемороїдектомію від клінік. Ви можете перевірити вартість операції звернувшись до клініки самостійно.

Вибір — за вами

Ми допомагаємо рекомендаціями, остаточний вибір клініки та лікаря залишається за вами.

Перед- та післяопераційний супровід

Лікар-координатор допомагає правильно підготуватись до операції, спілкується з хірургом про перебіг операції та надає інформаційний супровід протягом 30 днів після операції.

Послуга безоплатна

Ми не беремо з вас жодних комісійних за операційний супровід. Ви оплачуєте лише вартість операції та інших медичних послуг в клініці.

Ми завжди будемо поруч

Допоможемо розібратися в медичній інформації, знайти відповіді на питання, які вас бентежать.

Вид операції

Гемороїдектомія

Гемороїдектомія — це хірургічна операція, спрямована на повне видалення гемороїдальних вузлів, що спричиняють дискомфорт і болючі симптоми, такі як біль і кровотеча. Зазвичай її призначають за важких форм гемороїдальної хвороби, коли інші методи лікування не допомагають, або за частих загострень. Цей радикальний метод усуває як зовнішні, так і внутрішні гемороїдальні вузли, що знижує ймовірність рецидивів.

Вам призначили операцію гемороїдектомія?

Залиште заявку зараз та отримайте консультацію

Залиште свої дані і ми зв'яжемося з вами в найближчий час

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я