Блог за напрямком Репродуктологія

Блог ЗМІ про нас Для лікарів Статті Новини партнерів Новини сервісу
На скільки велика ймовірність того, що лікування безпліддя або застосування будь-якої з програм ДРТ (допоміжних репродуктивних технологій) приведуть до бажаної вагітності та народження дитини досить швидко? Відповідь на це питання хочуть отримати практично всі жінки, у яких не виходить завагітніти або виносити дитину.
Лікар знає краще за Інтернет
записуйся на консультацію до перевірених фахівців
На жаль, в останні роки все більше пар стають безплідними. Тим, хто вже зіткнувся з цією проблемою, не варто впадати у відчай, репродуктолог може допомогти їм у її вирішенні. Зазвичай ми думаємо про фертильність тільки тоді, коли виникають труднощі з вагітністю. Варто знати, що на безтурботну, заплановану можливість досягнення власних репродуктивних цілей впливають різні фактори і спосіб життя
Якщо ви не можете завагітніти протягом року, маєте сумніви щодо свого репродуктивного здоров'я або хочете почути альтернативну думку фахівця з непліддя - записуйтесь на реєстрацію та отримайте безкоштовну консультацію репродуктолога та обстеження гормонів щитоподібної залози!
Щомісяця відвідувачі сайту DOC.ua залишають більше трьох тисяч відгуків про консультації фахівців і проведені процедури в клініках. Причому оператори DOC.ua обдзвонюють тих, хто записався онлайн, і цікавляться думкою пацієнтів. Таким чином, сервіс DOC.ua гарантує чесність відгуків в картках лікарів. Що цікаво, лікарі самі із задоволенням заходять почитати, що про них пишуть пацієнти. У червні Doc.ua від імені пацієнтів дякує 5 лікарів і вже традиційно вручає їм грамоти
У квітні на сторінках сервісу DOC.ua відгуки про відвідування лікарів залишили сотні пацієнтів. Грунтуючись на цих оцінках, ми, як і раніше, підготували добірку з п'яти найкращих докторів місяці. Читайте в публікації: хто ж потрапив в ТОП-5 кращих?
Жіноче безпліддя в наш час є досить поширеною проблемою. Головним чином до такої неприємності приводять різні запальні захворювання малого таза, які купуються саме в молодому віці. Але в сучасному світі вже існують комплексні методи відновлення репродуктивних функцій у жінок, про яких ви й довідаєтеся в даній статті.
Кожній парі хочеться, щоб до моменту народження дитини сім'я перебувала в ідеальному для цього стані: фінансове благополуччя, блискуча кар'єра, можливість проводити час з дитиною і так далі. Вагітність нерідко відкладають до кращих часів, прагнучи створити оптимальні умови для народження малюка.
Жіноче здоров'я неймовірно крихке, і, більш того, від нього безпосередньо залежить, чи стануть подружжя батьками. Це означає, що необхідно на постійній основі спостерігатися у лікарів. Сайт DOC.UA пропонує список акцій, спрямованих на підтримку жіночого здоров'я, а також лікування різних патологій, що призводять до безпліддя. Кращі фахівці столиці зроблять все для того, щоб ваші мрії втілилися в реальність!
chevron_left 1 chevron_right

Теми

Covid-19 Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Вакцинація Венерологія Вертебрологія Гастроентерологія Генетика Гінекологія Гомеопатія Дерматовенерологія Дерматологія Дерматоонкологія Дієтологія Імунологія Інфектологія Кардіологія Кардіохірургія Кінезітерапія Косметологія КТ і МРТ Лабораторна діагностика Мамологія Мануальна терапія Масаж Наркологія Неврологія Нейрохірургія Неонатологія Нетрадиційна медицина Нефрологія Онкологія Ортодонтія Ортопедія Оториноларингологія Офтальмологія Педіатрія Пластична хірургія Подологія Проктологія Психіатрія Психологія Психотерапія Пульмонологія Реабілітологія Ревматологія Рентгенологія Репродуктологія Рефлексотерапія Сексопатологія Сімейна медицина Спортивна медицина Довідки Стоматологія Терапія Травматологія Трихологія УЗ-діагностика Урологія Фізіотерапія Флебологія Фтизіатрія Функціональна діагностика Хірургія Ендокринологія Ендоскопія