Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів
Клиника - Оксфорд Медікал. Онлайн запись в клинику на сайте Doc.ua (044) 337-07-07

Відгуки про клініку Оксфорд Медікал

Медичний центр
Мережева клініка
Масаж, Нейрохірургія, Ортопедія, Пластична хірургія, Проктологія, Репродуктологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія, Сімейна медицина, Ендоскопія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Кардіологія, Косметологія, Неврологія, Рентгенологія, Травматологія, Стоматологія, Педіатрія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Ревматологія, Денний стаціонар, Функціональна діагностика, Алергологія ще
Ilaya (Ілая), медична компанія
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
Мамологія, Масаж, Нейрохірургія, Ортопедія, Пластична хірургія, Проктологія, Репродуктологія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Нд: вихідний

вул. Івана Крамського, 9. На карті

Святошинський , м.Житомирська

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Глибочицькій
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
Неврологія, Ортопедія, Проктологія, Рентгенологія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендоскопія ще
  • Пн-Нд: 8:00-20:00

вул. Глибочицька, 40х. На карті

Подільський , м.Лук'янівська

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Павлівській
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
Стоматологія
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Нд: вихідний

вул. Павловська, 26/41. На карті

Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Університет

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Предславинській
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
Ортопедія, Педіатрія, Рентгенологія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Нд: вихідний

вул. Предславинська, 29. На карті

Печерський , м.Палац Україна

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Осокорках
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
Мамологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Ревматологія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-15:00
  • Нд: вихідний

вул. Срібнокільська, 20. На карті

Дарницький , м.Осокорки

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Оболонській набережній
Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Проктологія, Сімейна медицина, Стоматологія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія ще
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Нд: вихідний

вул. Оболонська набережна, 1 (корпус 2). На карті

Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь

5.0
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Березняківській
Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Березняківська, 30б. На карті

Дніпровський , м.Лівобережна

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Кудряшовій
Оториноларингологія, Педіатрія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-15:00
  • Нд: вихідний

вул. Кудряшова, 20 А. На карті

Солом'янський , м.Вокзальна

4.9
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Позняках
Ревматологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія
  • Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Михайла Гришка 1. На карті

Дарницький , м.Позняки

4.9
Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

1822

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Рекомендую

    Все было вовремя. Девочки на рецепции, очень отзывчивые. Прием состоялся конечно не минута в минуту, но девочки предупредили, что доктор занят. И по возможности в скором времени - примет! Было все хорошо.

    Луция, 11.07.2021

    Рекомендую

    Андрощук Дмитрій Олександрович дуже професійний, уважний і дає гарні рекомендації, пояснює що буде коли пролікуюсь. Лікар мені дуже до вподоби, буду звертатись до нього ще. На рецепції дуже привітний персонал, майже не прийшлось чекати лікаря, щоб потрапити на візит. Все сподобалось

    Тетяна, 26.06.2021

    Не рекомендую

    Мені не сподобалося, що мені зробили аналізи і не попередили, потім виставили рахунок. Пацієнта повинні попереджати та орієнтувати по вартості.

    Вероника, 23.06.2021

    Не рекомендую

    Мне ничего не сказали, просто послали к хирургу. Ни диагноза, ничего! Я очень недовольна! Это не консультация. Если честно, я даже не поняла, что это было. 

    Наталья, 23.06.2021

    Рекомендую

    Прием мне очень понравился, было все оперативно организовано, было принято решение проконсультироваться еще у ряда специалистов, прежде чем делать какие-либо выводы, и мне это очень понравилось. Все было взвешенно и доктор все объяснил. Персонал был очень вежлив и организован.

    Наталья, 27.05.2021

    Не рекомендую

    Конкретно відповіді по проблемі ми не почули, а також нам не дали висновок. Мали скинути на почту, але до цього часу ніхто нічого не скинув. 

    Людмила, 03.05.2021

    Рекомендую

    Клиника отличная. Посещала несколько раз. Медперсонал - это очень вежливые и приятные люди, очень компетентные. Всем рекомендую эту клинику. Я была на приёме у Дорошенко Венеры Энверовны, Сапожак Инны Николаевны. Обращалась к анестезиологу Карпенко А.В. Сдавала анализ крови - очень вежливый медперсонал. Была на приёме у терапевта Черепаха И. Ю. - очень компетентный врач. На reception тоже очень приятный медперсонал. Я благодарна медработникам этой клиники. Рекомендую.

    Лариса , 23.03.2021

    Рекомендую

    Хороший и оперативный персонал. (терапевт и анализ крови).

    Володимир, 11.03.2021

    Рекомендую

    Единственное что мне не понравилось, что прием задержали примерно на двадцать пять минут. 

    Дарья, 08.03.2021

    Рекомендую

    В клинике условия по ходу лучше, чем в Европе) очень высокий уровень интерьера и сервиса!

    Евгений, 07.03.2021

    Рекомендую

    Савчук Михайло компетентно все розповів на багато більше ніж я очікувала. Дуже задоволена роботою фахівця

    Ілона, 13.02.2021

    Рекомендую

    Лікар поводиться дуже привітно. І розповідає все як повинно бути. Каже правду. 

    Николай, 30.01.2021

    Не рекомендую

    Меня не устроили снимки. Это не снимки, а не понятно что было, распечатанное на бумаге! Не читаемое. Зачем их выдавать? Если  посмотреть и ничего не увидишь. Просто на бумаге, на принтере напечатано. Я не понимаю смысла их выдачи! Выдача результатов мне не понравилась.

    Татьяна, 14.01.2021

    Рекомендую

    Це дійсно рідкість, коли трапляються такі лікарі! Дуже підковано в усіх питаннях. Дійсно, дуже хороший спеціаліст. 

    Владимир, 11.01.2021

    Рекомендую

    Мені все сподобалося, дуже професіонально. 

    Оксана, 06.01.2021

    Рекомендую

    Хороший доктор, он расставил все точки над и! У меня было много вопросов, он мне все рассказал, что касается моей проблемы. Консультацией, я осталась довольна!

    Наталія, 14.12.2020

    Рекомендую

    Бондарь Ольга Владимировна квалифицированный специалист. Подсказала и направила на не обходимый анализы. Остался доволен

    Олексій, 13.12.2020

    Рекомендую

    Сделал прививку от гриппа. Организовано было быстро, без проволочек.

    Александр, 20.11.2020

    Рекомендую

    Головко В.В. специалист своего дела, все понравилось на визите.

    Иван, 16.11.2020

    Рекомендую

    Все понравилось. Врач ничего лишнего не говорил, что попросили то и делал. Все без вопросов.

    Денис, 11.11.2020

    Рекомендую

    Візит був завчасно. Лікар Акушер гінеколог мені дуже сподобалась, опитала, розповіла та відповіла на всі мої запитання. Дуже задоволена візитом

    Марта, 31.10.2020

    Не рекомендую

    Не нравится отношение врача к пациентам. По быстрее бы ушел!

    Александр, 26.10.2020

    Рекомендую

    Коли йдеш до приватної клініки, то сподіваєшся на трошечки кращий прийом, ніж в державній поліклініці. Різниці я не відчула. У мене був запис до конкретного лікаря, але прийом проводив зовсім інший лікар, який мене трохи проігнорувала. Я не перший раз у терапевта і я хотіла, щоб лікар мене послухала, як має це і відбуватися. Між терапевтом і персоналом на ресепшен не було повної домовленості, мене розрахували, але документів мені не дали, поки я не пояснила, що заключення я не отримала. По-друге, у мене взяли аналізи, але не попередили за який час результати аналізів будуть готові, а вони робляться довше чим в лабораторіях. Лікар терапевт не знає, які лікарі приймають в клініці. Лікар хотів , щоб мене ще отримав ЛОР, але з'ясувалось що ЛОРа в клініці взагалі не має. На наступний день я пішла до іншої клініки на прийом до ЛОРа, але неприємні враження залишились.

    Татьяна, 21.10.2020

    Рекомендую

    Клиника уже требует ремонта, не такая современная.

    Наталья, 27.09.2020

    Рекомендую

    Отличный врач, очень компетентна в своей работе. Дала все рекомендации и хорошие советы.

    Яна, 12.09.2020
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.