Київ
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Оболонській набережній

Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Оболонській набережній

Медичний центр
34відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Ортопедія ... ще
У «Оксфорд Медікал» на Оболонській набережній пацієнтам пропонується повний спектр послуг з сімейної медицини, стоматології, травматології та ортопедії, урології, гінекології та ін., включаючи унікальні для України послуги. Медичний центр надає не тільки якісні послуги в терапії та діагностиці, але і комплексну психологічну підтримку
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 8:00 - 18:00
вул. Оболонська набережна, 1 (корпус 2)на карті
Оболонський м.Почайна м.Оболонь
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Оксфорд Медікал» на Оболонській набережній є частиною міжнародної мережі приватних медичних центрів.

Напрямки клініки «Оксфорд Медікал» на Оболоні:

• Лікування простатиту
  • Лікування акне
  • Оформлення лікарняних листів
  • Програма супроводу пацієнтів з COVID-19

Переваги медичного спостереження і терапії в клініці:

• найкраще обладнання для діагностики та лікування;
  • кращі фахівці в галузі стоматології, дерматології, урології, гінекології, проктології та інших спеціальностей, які щорічно проходять стажування за кордоном у фахівців зі світовим іменем;
  • робота клініки без вихідних і святкових днів з 8:00 до 20:00;
  • використання тільки сертифікованих матеріалів.
Перевірені відгуки про клініку
Оксана 18 Березень 2025
Звичайна, стандартна, комфортна клініка з хорошим ресепшеном. Лікар, Розщіна Олена Василівна, з досвідом, дуже хороший лікар, додатково провела діагностику, виключила деякі моменти, візитом задоволена
Юлія 13 Березень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Наталія 04 Березень 2025
Лікар дуже гарний, уважний, все відбулося навіть краще, ніж я очікувала, дякую.
Катерина 06 Січень 2025
Вчора була на консультації Піскун О.М.. Лікар, прослухала легені, не враховуючи те що температура тримається тиждень та кашель, запевнила , що запалення легенів немає. Від рентгену легенів відмовила. Але зранку наступного дня я зробила рентген легенів. Виявили правобічну нижньодольову пневмонію. Жалію, що витратила час та гроші на цього лікаря.
Анастасія 06 Квітень 2024
Хороша клініка, все було чудово. Буду ще обов'язково звертатися у цю клініку за додатковими послугами.
Філії мережі
Все клініки