Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про клініку Ilaya (Ілая), медична компанія

Медичний центр
Акушерство, Андрологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Мамологія, Масаж, Нейрохірургія, Ортопедія, Пластична хірургія, Проктологія, Репродуктологія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Нд: вихідний

вул. Івана Крамського, 9. На карті

Святошинський , м.Житомирська

Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

469

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Рекомендую

    Клиника отличная. Посещала несколько раз. Медперсонал - это очень вежливые и приятные люди, очень компетентные. Всем рекомендую эту клинику. Я была на приёме у Дорошенко Венеры Энверовны, Сапожак Инны Николаевны. Обращалась к анестезиологу Карпенко А.В. Сдавала анализ крови - очень вежливый медперсонал. Была на приёме у терапевта Черепаха И. Ю. - очень компетентный врач. На reception тоже очень приятный медперсонал. Я благодарна медработникам этой клиники. Рекомендую.

    Лариса , 23.03.2021

    Рекомендую

    Це дійсно рідкість, коли трапляються такі лікарі! Дуже підковано в усіх питаннях. Дійсно, дуже хороший спеціаліст. 

    Владимир, 11.01.2021

    Рекомендую

    Хороший врач, внимательный. Ответил на все вопросы.

    тимур, 16.03.2020

    Рекомендую

    Отличный врач Монастырская О.А. Рекомендую.Но-аппарат УЗИ в кабинете устаревший(допотопный),не печатает снимки, вынуждена была отказаться от УЗИ

    Авдиенко Яна, 14.02.2020

    Рекомендую

    Была, очень хорошая консультация. Доктор, мне все внятно и доходчиво обьяснил.

    Альона, 20.08.2019

    Рекомендую

    Мені все сподобалось, дуже ввічливі, все було чудово.

    Олена, 11.11.2018

    Рекомендую

    Дівчата на рецепції хороші, в клініці все чисто і акуратно. У мене тільки гарні враження. Я з іншого міста, але буду ще приїздити сюди обов'язково.

    Віталіна, 31.10.2018

    Рекомендую

    Меня все устроило, обслуживание понравилось.

    Александра, 01.07.2018

    Рекомендую

    Мне пришлось ожидать приема, это меня расстроило.

    Алла, 27.06.2018

    Рекомендую

    Понравилось все, к нам были очень внимательные.

    Анатолий, 04.05.2018

    Все хорошо, все понравилось на приеме доктора Тертишного Юрия Григорьевича.

    Яна, 15.01.2018

    Комфортная, современная клиника, но соответственно цены выше.

    Олена, 16.12.2017

    Все сподобалось. Запам'яталось те, що вони мене приняли, в них було дуже багато людей записано в цей час, на який мені потрібно було, але вони мене всеодно прийняли, я їх попросила.

    Валерия, 11.12.2017

    Клиника комфортная и удобная, даже для плохо передвигающихся людей! Все по времени! Никаких лишних ожиданий!

    Инна, 27.11.2017

    Я доволен, все понравилось. Все хорошо, приятно. Персонал нормальный, рецепция хорошая.

    Эдуард, 27.11.2017

    Мне понравилось обслуживание. Хорошие и приятные врачи. Все на высшем уровне.

    Лариса, 05.11.2017

    Рецепция немножечко там напутали со стоимостью визита.

    Анастасия, 16.09.2017

    Сервісом задоволена, все гаразд. Кваліфікований УЗД-спеціаліст, я на своє питання отримала відповідь.

    Яна, 14.09.2017

    Не предупредили, что анализы стоят отдельно. Хотелось бы знать заранее.

    Татьяна, 19.08.2017

    Внимательно отнеслись, все было нормально.

    Татьяна, 26.07.2017

    На рецепшині потребували купу даних, паспорт, ІНН, як у банку, мені не зручно було! Проте інтер'єр дуже комфортний і приємний, почуваєш себе як в Європі

    Василь, 13.06.2017

    Сразу ощущается, что приходишь в хорошую клинику.

    Владимир, 05.05.2017

    Чистый, светлый холл, просторные коридоры, удобные диванчики, вода, бахилы. Комфортно. Спасибо, все утроило.

    Лидия, 27.04.2017

    Все очень вежливо ко мне относились, в клинике комфортно, уютно.

    Олександр, 11.04.2017

    Дуже хорошо, приїдемо ще. Дуже все понравилось.

    Мария, 22.03.2017
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.