Київ
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Виноградарі

Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Виноградарі

Медичний центр
4відгуки
add_box Гінекологія Педіатрія УЗ-діагностика Сімейна медицина Денний стаціонар ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Оксфорд Медікал» на Виноградарі – це сучасний багатопрофільний медичний центр для дорослих та дітей. Тут ви можете здати аналізи, зробити УЗД, отримати консультації лікарів різних спеціальностей, а також пройти лікування у денному стаціонарі. Клініка оснащена новим обладнанням, що дозволяє проводити точні обстеження та надавати якісну медичну допомогу для дорослих та дітей.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Олександра Олеся, 2на карті
Подільський м.Сирець м.Дорогожичі
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Оксфорд Медікал» на Виноградарі – це сучасний багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей. У клініці зібрано команду досвідчених лікарів різних спеціальностей та встановлено обладнання експертного класу. Завдяки цьому кожен пацієнт може отримати якісну медичну допомогу в комфортних умовах.

У клініці «Оксфорд Медікал», розташованій у новому житловому комплексі «Варшавський», ви можете;

• здати аналізи, у тому числі маленьким дітям;
  • пройти ультразвукове дослідження (УЗД);
  • зробити кардіограму;
  • проконсультуватися у сімейного лікаря, педіатра, ЛОРа чи іншого фахівця;
  • викликати лікаря додому або отримати консультацію в онлайн-режимі;
  • пройти лікування у денному стаціонарі.

Фахівці клініки працюють над тим, щоб кожен пацієнт отримував необхідну медичну допомогу в комфортних умовах. Для наймолодших пацієнтів є ігрова зона, яка дозволить перетворити відвідування клініки на веселу пригоду.

Звертайтеся до «Оксфорд Медікал» з будь-яких медичних питань. Лікарі «Оксфорд Медікал» мають багаторічний досвід і складуть для вас оптимальну програму профілактики, лікування або реабілітація.

Перевірені відгуки про клініку
Юрій 20 Березень 2025
Досить добре пройшов візит. Клініка мені дуже сподобалася.
Юрій 26 Лютий 2025
Добре пройшов візит, цілком комфортно було у клініці. Дуже все сподобалося.
Лілія 26 Січень 2025
Клініка дуже сподобалася. Все було досить швидко та професійно. Гарно обслужили, все зробили, саме головне поставили правильний діагноз. Питань абсолютно ніяких немає, візит пройшов дійсно нормально.
Філії мережі
Все клініки