Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про клініку Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Березняківській

Медичний центр
Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Березняківська, 30б. На карті

Дніпровський , м.Лівобережна

Рейтинг клініки
4.8

К-сть відгуків

147

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Рекомендую

    Все было вовремя. Девочки на рецепции, очень отзывчивые. Прием состоялся конечно не минута в минуту, но девочки предупредили, что доктор занят. И по возможности в скором времени - примет! Было все хорошо.

    Луция, 11.07.2021

    Не рекомендую

    Конкретно відповіді по проблемі ми не почули, а також нам не дали висновок. Мали скинути на почту, але до цього часу ніхто нічого не скинув. 

    Людмила, 03.05.2021

    Рекомендую

    В клинике условия по ходу лучше, чем в Европе) очень высокий уровень интерьера и сервиса!

    Евгений, 07.03.2021

    Рекомендую

    Савчук Михайло компетентно все розповів на багато більше ніж я очікувала. Дуже задоволена роботою фахівця

    Ілона, 13.02.2021

    Рекомендую

    Хороший доктор, он расставил все точки над и! У меня было много вопросов, он мне все рассказал, что касается моей проблемы. Консультацией, я осталась довольна!

    Наталія, 14.12.2020

    Рекомендую

    Сделал прививку от гриппа. Организовано было быстро, без проволочек.

    Александр, 20.11.2020

    Рекомендую

    Головко В.В. специалист своего дела, все понравилось на визите.

    Иван, 16.11.2020

    Рекомендую

    Все понравилось. Врач ничего лишнего не говорил, что попросили то и делал. Все без вопросов.

    Денис, 11.11.2020

    Не рекомендую

    В клинике меня перенаправили к хирургу. Хирург вместо того, чтобы провести мне консультацию, сразу хотел меня оперировать и озвучил стоимость операции в несколько тысяч гривен. В итоге: все, что мне нужно было делать, мне сделали в другой клинике за несколько сотен гривен.

    Алексей, 01.09.2020

    Рекомендую

    В клинике было прохладно, я простыла после посещения и ожидания.

    Лилия, 24.08.2020

    Головко Володимир Володимирович чуйний, душевний, підійшов до моєї проблеми з розумінням, все розповів та пояснив, провів добре обстеження. Я давно не бачив таких лікарів як він.

    Александр, 16.07.2020

    Рекомендую

    Все отлично, все на удивление быстро. Я бил в другой их клинике, там поскромнее. Здесь, как-то развернулись. Отлично все.

    Дмитрий, 02.07.2020

    Довелося чекати півтори години в клініці.

    Тарас, 20.04.2020

    Не рекомендую

    Предварительный диагноз был поставлен на сомнительних основаниях, все мои аргументы были парированы; «Здадите у нас анализы(дорогостоющие), посмотрим», ничего вообще не узнал, не рекомендую...

    Игорь, 19.03.2020

    Рекомендую

    Вообще, я доволен. Диагноз мне поставили, рентгеном перепроверили и подтвердили. Все нормально.

    Олексій, 15.02.2020

    Рекомендую

    Клиникой я довольна. Единственное, что я первый раз вижу такое, у них не отдельные кабинеты, а как коридор разделённый ширмами. Нет места куда сесть, на кушетке происходит осмотр. Как-то странно для меня!

    Елена, 09.02.2020

    Рекомендую

    В клинике приветливый персонал все объяснили и провели куда положено. Доктор ответил на все вопросы, приятный в общении, все объяснил, показала и рассказал. Я очень довольна

    Владислава, 28.01.2020

    Рекомендую

    Дуже класний лікар, я задоволена. Я в захваті. Мені надали дуже хорошу допомогу, кваліфіковану. І умови, просто прекрасні.

    Алиса, 31.12.2019
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.