add_box Терапия Травматология УЗ-диагностика Хирургия Функциональная диагностика ... еще
Сеть медицинских центров широкопрофильного типа «Оксфорд Медикал» проводит свою деятельность по всему миру, а в Украине сеть представлена 30 клиниками в 19 городах. Только в Киеве действует 7 филиалов сети, в которых пациентам предлагается полнейший спектр услуг по семейной и эстетической медицине, стоматологии, включая уникальные для Украины услуги. Например, терапия геморроя по методике Hal-Rar. Концепция работы медицинского центра подразумевает не только предоставление качественных услуг в терапии и диагностике, но и комплексную психологическую поддержку
Лікар зробив все що міг, але у мене були диски Кт і жоден комп'ютер в клініці не міг прочитати. Лікар наклав гіпс все зробив як потрібно пройшло все нормально.Лікарем я задоволена
Ольга 16 Июнь 2025
Все дуже сподобалося у цій клініці. Доволі зручне місце розташування самої клініки, візит пройшов максимально добре.
Вікторія 09 Июнь 2025
Все чітко , уважне відношення . Все зрозуміло
Діна 14 Апрель 2025
В моїй ситуації, лікар, Чумаченко Оксана Василівна, мені допомогла і повністю вилікувала. Прийшли результати аналізів і все добре. В клініці було все супер, все сподобалося
Людмила 13 Февраль 2025
Мені все псодолбалося на прийомі, звертатимуся, дякую.
Марія 01 Ноябрь 2024
Візитом в клініку незадоволена. Персонал клініки дуже непривітний. Лікар, Обозовий Павло Федорович, дуже стисло відповідав на питання, мені довелося все випитувати що мені робити далі. Від консультації я очікувала чогось більшого. В цю клініку більше не повернуся
Віта 29 Октябрь 2024
Все дуже сподобалося, зверталася в клініку на плановий огляд. Лікар, Масло Михайло Миколайович, все пояснив, все було ясно та зрозуміло. Лікар дуже відповідальний, на всі мої питання відповів і навіть більше. Мені дуже сподобався прийом
Наталія 19 Октябрь 2024
Задоволен априйомом та проведеним обстеженням. обслуговування влаштувало, дякую.
Ольга 29 Август 2024
Лікарі у цій клініці дуже чуйні та професійні люди. Дуже нам допомогли, маємо серйозні проблеми зі здоров'ям, на візит прийшли у вечері, але в клініці все було супер. Дуже вдячні цій клініці й всім працівниками за чудово виконано свою роботу.
Владлена 12 Август 2024
В загалом все було чудово, гарно прийняли, по комунікації все було нормально. Лікарка, Каташинська Ірина Владиславівна, приємна, на всі мої відповіді відповіла задовільно. Прийом сподобався