Київ
Гармонія здоров'я на В. Чорновола

Відгуки про клініку Гармонія здоров'я на В. Чорновола

Клініка
615відгуків
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою
access_time_filled пн - сб : 8:30 - 20:30 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Вячеслава Чорновола, 12на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
188 відгуків
Юлія 09 Листопад 2024
Все було дуже добре, мені сподобалось.
Олена 07 Листопад 2024
В клініці все добре, дівчата дуже приємні. Все дуже сподобалося. Дякую клініці за гарне  ставлення до пацієнтів, в клініку інколи звертаюся і їжджу спеціально з іншої області
Катерина 06 Листопад 2024
Дуже сподобався візит в клініку, була у невролога та ортопеда. Лікарі дуже сподобалися. Дуже уважні лікарі, все гарно пояснюють та зрозуміло розписують. Я дуже задоволена візитом
Яна 04 Листопад 2024
Все добре, дякую, я задоволена.
Карина 08 Жовтень 2024
Обслуговування в клініці мені сподобалося, дякую.
Олена 23 Вересень 2024
Пятіізбянцева Ольга Григорівна - дуже хороший, класний лікар. Чудовий спеціаліст. Сама клініка теж непогана, але мене обурює як пенсіонера, що у клініці немає абсолютно ніяких знижок. Кілька разів була вже в цій клініці, ні разу не надали знижку. За те в інших клініках їх надають. Обурює таке ставлення до пацієнтів. У цій клініці видно що керівники, вибачте за слово уже "зажралися".
Ірина 12 Вересень 2024
Все нам дуже сподобалося в цій клініці.
Ярослав 11 Серпень 2024
Сподобалось що під час консультації у травматолога, є можливість одразу зробити рентген, в клініці працює привітний персонал.
Тетяна 10 Серпень 2024
На рецепції сказали номер кабінету, але на жаль на самому кабінеті не було ні номеру кабінету, ні самої таблички з прізвищем лікаря. Трохи складно було знайти лікаря. Хотілося, щоб були все-таки якісь вказівники, щоб можна було легше в цьому орієнтуватися.
Лідія 03 Серпень 2024
Не дуже сподобалися адміністратори на рецепції. Загалом все пройшло нормально.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі