Клініка «Гармонія здоров'я» - висококваліфікована заклад системи охорони здоров'я, який пройшов акредитацію МОЗ України.
У клініці є окремий операційний блок, власна діагностична лабораторія, з нею співпрацює понад 70 високопрофесійних лікарів усіх напрямків, що дозволяє щорічно надавати в її стінах ефективну допомогу більше ніж 18 000 пацієнтам.
У рік лікарями хірургами клініки проводиться 1 500 планових, реконструктивних і пластичних операцій, після яких проводяться активні реабілітаційні заходи за участю лікарів реабілітологів, масажистів і фізіотерапевтів.
Сучасні апарати від провідних світових виробників, допомагають лікарям клініки ставити точні діагнози, досягати прекрасних результатів в лікуванні найрізноманітніших захворювань, проводити маніпуляції з комфортом для пацієнта.
Послуги клініки Гармонія здоров'я
Клініка Гармонія здоров'я надає наступні медичні послуги:
- широкий спектр лабораторної діагностики (всі види аналізів);
- інструментальна діагностика (УЗД, ЕКГ, кольпоскопія і т.д.);
- консультації лікарів будь-якого профілю;
- лікування в денному стаціонарі;
- лікувальний і оздоровчий масаж;
- рекомендації по правильному харчуванню;
- фізіотерапевтичне лікування і багато іншого.
Обладнання клініки Гармонія здоров'я
Оснащення клініки «Гармонія здоров'я»:
- сучасний УЗД-апарат, який дозволяє провести діагностику організму, в тому числі, доплеровское дослідження;
- лапароскоп - пристрій, який містить систему лінз, приєднану до відеокамери, сигнал від якої подається на монітор, де створюється зображення об'єкта операції і оточуючих його тканин високої чіткості;
- гістероскоп використовується для огляду слизової оболонки матки і порожнини матки, щоб встановити діагноз, а також видалення міоматозних вузлів, поліпів ендометрія, вирізання перегородок та ін .;
- ендоскоп нового покоління.