Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про клініку Сіті Клініка на просп. Науки

Клініка
Акушерство, Андрологія, Венерологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Дієтологія, Денний стаціонар, Кардіологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Проктологія, Психологія, Психотерапія, Репродуктологія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Фізіотерапія, Функціональна діагностика, Хірургія, Ендокринологія ще
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Нд: 9:00-20:00

просп. Науки, 30. На карті

Голосіївський , м.Голосіївська, м.Деміївська

Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

2076

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Одне не сподобалось коли лікар говорить про додаткові дослідження, не говорить що це буде додаткова вартість і яка сума. Ми з собою взяли гроші тільки ту суму що нам озвучили. А на виході отримали зовсім іншу суму. Добре що була картка, але як би ні як я вийшла б з цієї ситуації. Лікар добре все зробив, але я була не готова до цієї ситуації. 

    Вера, 30.04.2021

    Рекомендую

    Клініка чудова! Персонал ввічливий, лікар гінеколог Богуслав дуже розумна та уважна. Дуже рекомендую!

    Ромашкін Сніжана , 09.03.2021

    Рекомендую

    Очень тесная приемная, люди друг на друге.

    Алена, 26.01.2021

    Рекомендую

    В клинике очень чисто, персонал приветливый, все подробно и быстро объяснили.

    Анна, 20.01.2021

    Рекомендую

    Очень классная врач, она мне очень понравилась. Она единственный врач, которая прописала очень хорошее лечение. А я ходила к многим специалистам. И точно диагностировала в чем проблема. 

    Мария, 15.01.2021

    Не рекомендую

    Желания возвращаться в данную клинику больше нет. На мой вопрос почему забор анализа крови проводят не учитывая что клиент не готов к сдаче анализа согласно методике Диагностического центра Синева, куда и отвозят анализ, сказали - это не важно. Позвонила в "Синеву "- там сказали, что важно, чтобы при сдаче анализов на онкомаркеры клиент должен соблюдать правила. Поэтому можно сделать вывод о клинике - важен не результат, а ,,выкачка денег". Так же и с назначениями - при отсутствии явных паталогий ( мнение врача), список необходимых диагностик, которых рекомендовали сделать в этой же клинике, просто Удивил! Клинику не рекомендую для диагностики.

    Цимеринов Олег Юрьевич, 12.12.2020

    Рекомендую

    В клинике очень приветливый персонал, все понравилось.

    Катерина сергеевна, 22.11.2020

    Не рекомендую

    Доктор, Черняева А.И., некомпетентна в своих заключениях, поставила неправильній диагноз, которій кардинально отличается от действительного.

    Сергей, 10.11.2020

    Рекомендую

    Зручне розташування клініки, все за стандартами, чисто та акуратно.

    Инна, 28.09.2020

    Не рекомендую

    В клинике делала УЗИ. Заключение диагностики получила текстом на формате А4, а снимков диагностики клиника мне не предоставила.

    Мария, 22.09.2020

    Рекомендую

    Була на прийомі у лікаря Колеснікова Вікторія Вікторівна. Лікар молодий спеціаліст. Після прийому була ще в іншого лікаря. Дуже було приємно, що діагноз був поставлено такий самий. Лікар молодець! Лікар уважна, серце послухала, тиск поміряла, все розпитала, подивилася всі попередні обстеження, назначила лікування. Хороший молодий спеціаліст!

    Ольга, 07.09.2020

    Администраторы в клинике вежливые - заранее перезванивают

    Игорь, 27.08.2020

    Єдине що не сподобалось не працює в клініці терміна, а так все добре

    Вікторія, 18.08.2020

    Рекомендую

    Скільки разів я вже була в цій клініці, і кожного ражу я очікую прийому п`ятнадцять хвилин. Дратує очікування. А до лікаря, претензій немає.

    Татьяна, 06.07.2020

    Рекомендую

    Все добре, приємний персонал. І лікар теж, уважний.

    Богдан, 11.06.2020

    Рекомендую

    Очень хорошая клиника. Очень вежливый персонал. Цены приемлемые.

    Елена, 08.05.2020

    Рекомендую

    Мне все понравилось, но немного дороговато. Как для "пересічного українця". А так, в принципе все хорошо.

    Валентина, 13.04.2020

    Рекомендую

    Очень комфортно. приходишь по записи не приходится сидеть в очереди. Есть чай можно посидеть

    Егор, 28.03.2020

    Рекомендую

    Клиника очень чистая, есть антисептик при входе.

    Елена, 24.03.2020

    Рекомендую

    Все класно було! В цю клініку я ходжу вже не перший раз.

    Алиса, 20.03.2020

    Рекомендую

    Все хорошо. Очень хороший персонал, мне все объяснили.

    Орыся, 12.03.2020

    Рекомендую

    Не сразу поняла, где клиника. Не увидела выписку. А так, все на высоком уровне.

    Ульяна, 02.03.2020

    Рекомендую

    Я не могла попасть на то время на которое записывалась, пришлось долго ждать.

    Дарья, 29.02.2020

    Рекомендую

    В клинике чисто, уютно, приятный персонал на ресепшене и хорошее оборудование.

    Ольга, 03.02.2020

    Рекомендую

    Лікар Матейчук А.Я. була дуже уважною, вислухала мою проблему та дала обґрунтовані рекомендації. Рекомендую

    Людмила, 27.01.2020
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.
Філіали мережі