Київ
Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській

Відгуки про клініку Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській

Медичний центр
298відгуків
add_box Акушерство Алергологія Анестезіологія Гастроентерологія Генетика Гематологія ... ще
Генератор в клініці Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Smart Medical Center — мережа клінік доказової медицини для тих, хто цінує сучасні технології і комфорт. Лікарі працюють у 60+ напрямах, надають діагностичні послуги, проводять операції. У Smart Medical Center для пацієнта і з думкою про пацієнта зроблено все до найдрібніших деталей
access_time_filled пн - нд : 7:30 - 21:00
просп. Леоніда Каденюка, 17-Вна карті
Дніпровський м.Чернігівська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
116 відгуків
Ярослав 15 Грудень 2024
Клініка мені сподобалася, все влаштувало, дякую.
Яна 11 Грудень 2024
Все пройшло добре.
Яна 04 Грудень 2024
Все сподобалося. Консультація пройшла добре. Лікар, Маслова Татьяна Олегівна, на всі питання дала відповіді, все було коректно. Планую звернутися на повторний прийом. Хороша клініка, зверталася не перший раз
Марина 18 Листопад 2024
Клініка чистенька, має сучасне обладнання, прийом відбувся вчасно, все на високому рівні, дуже вихований та ввічливий персонал. Все було дуже швидко, часу провели менше чим розраховували.  Лікар,  Ібрагім Ахмет, з досвідом, має підхід до дитини, дав висновок консультації, на яке ми сподівалися. Дитина у нас спортсмен, лікар дав рекомендації та розказав своє бачення ситуації. Прийом сподобався. Нам все дуже сподобалося і можливо надалі будемо обслуговуватися в цій клініці.
Анатолій 18 Листопад 2024
Клініка сподобалася, все швидко, якісно, все на відмінно. Гарний персонал і хороші спеціалісти. Все пояснили, розказали, показали провели. Плануємо звернутися в клініку на наступний прийом
Світлана 15 Листопад 2024
В клініці нам все сподобалося. Клініка має хороше місце розташування, дуже зручно було дістатися, в клініці є ліфт, що дуже зручно для пацієнтів, чистота та порядок.  Лікар, Канівець Руслан Васильович, має високу кваліфікацію. Консультація була вичерпна, я дуже вдячна Руслану Васильовичу за консультацію. Ми дуже задоволені лікарем і клінікою
Дарья 15 Листопад 2024
Ми всім задоволені, результат консультації є, прийняли дуже добре. Нас все влаштувало, хороша цінова політика, гарне ставлення до пацієнтів, професійні лікарі, зауважень до персоналу не було
Ігор 14 Листопад 2024
Клініка дуже сподобалася. Все було прекрасно.
Людмила 10 Листопад 2024
Клініка нам дуже сподобалася. Все було добре.
Олівія 04 Листопад 2024
Дуже сподобалось. Комфортна клініка, привітливий персонал. Лікар взагалі найкраща, ми її давно знаємо.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі