Київ
Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській

Відгуки про клініку Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській

Медичний центр
318відгуків
add_box Акушерство Алергологія Анестезіологія Гастроентерологія Генетика Гематологія ... ще
Генератор в клініці Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Smart Medical Center — мережа клінік доказової медицини для тих, хто цінує сучасні технології і комфорт. Лікарі працюють у 60+ напрямах, надають діагностичні послуги, проводять операції. У Smart Medical Center для пацієнта і з думкою про пацієнта зроблено все до найдрібніших деталей
access_time_filled пн - нд : 7:30 - 21:00
просп. Леоніда Каденюка, 17-Вна карті
Дніпровський м.Чернігівська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
126 відгуків
Наталія 18 Лютий 2025
Ми обожнюємо цю клініку, любимо сюди приходити на візит. У клініці є прекрасний дитячий куточок, завжди запропонують каву, є прекрасне місце для очікування. У цій клініці дуже привітний персонал, нам дійсно тут все подобається.
Олександр 14 Лютий 2025
Мене все влаштувало на прийомі і в кдініці, дякую.
Артем 14 Лютий 2025
Я задоволений прийомом та проведенням обстеження, все добре, дякую.
Лариса 09 Лютий 2025
Все добре було у клініці та досить професійно.  Нам все дуже сподобалося. Коли заходиш у клініку при вході є медперсонал, який всюди тебе направляє та все показує. Сподобалося, що візит пройшов чітко по графіку, який був запланований. У самій клініці чисто та охайно, всі привітні, уважні та ввічливі.
Олена 29 Січень 2025
Візит пройшов доволі добре. Дякую.
Марина 28 Січень 2025
Іванова Тетяна Валеріївна -  нам сподобався цей лікар. У нас була онлайн консультація, лікар просто розумничка, все доступно нам роз'яснила та прояснила всі моменти. Зробила мій вечір гарним, дякую.
Віктор 27 Січень 2025
Прийом у лікаря пройшов чудово. Лікар, Башинська Тетяна Олексіївна, дуже уважна, вислухала, зробила все що треба, дала направлення на подальші діагностики, щоб уточнити той або інший діагноз. Я лікарем дуже задоволений. Дуже хороша клініка, в клініку звертаюся постійно, був не в одного лікаря і багато що в клініці робив, все завжди чітко, клініка мене повністю влаштовує
Даніїл 21 Грудень 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Діана 21 Грудень 2024
Клініка зручна, дякуємо.
Оксана 20 Грудень 2024
Можу оцінити на найвищій бал, все добре, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі