add_box Акушерство Аллергология Анестезиология Гастроэнтерология Генетика Гематология ... еще
Генератор в клинике Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
Smart Medical Center — сеть клиник доказательной медицины для тех, кто ценит современные технологии и комфорт. Врачи работают в 60+ направлениях, предоставляют диагностические услуги, проводят операции. В Smart Medical Center для пациента и с мнением о пациенте сделано все до мельчайших деталей
Ми обожнюємо цю клініку, любимо сюди приходити на візит. У клініці є прекрасний дитячий куточок, завжди запропонують каву, є прекрасне місце для очікування. У цій клініці дуже привітний персонал, нам дійсно тут все подобається.
Олександр 14 Февраль 2025
Мене все влаштувало на прийомі і в кдініці, дякую.
Артем 14 Февраль 2025
Я задоволений прийомом та проведенням обстеження, все добре, дякую.
Лариса 09 Февраль 2025
Все добре було у клініці та досить професійно. Нам все дуже сподобалося. Коли заходиш у клініку при вході є медперсонал, який всюди тебе направляє та все показує. Сподобалося, що візит пройшов чітко по графіку, який був запланований. У самій клініці чисто та охайно, всі привітні, уважні та ввічливі.
Олена 29 Январь 2025
Візит пройшов доволі добре. Дякую.
Марина 28 Январь 2025
Іванова Тетяна Валеріївна - нам сподобався цей лікар. У нас була онлайн консультація, лікар просто розумничка, все доступно нам роз'яснила та прояснила всі моменти. Зробила мій вечір гарним, дякую.
Віктор 27 Январь 2025
Прийом у лікаря пройшов чудово. Лікар, Башинська Тетяна Олексіївна, дуже уважна, вислухала, зробила все що треба, дала направлення на подальші діагностики, щоб уточнити той або інший діагноз. Я лікарем дуже задоволений. Дуже хороша клініка, в клініку звертаюся постійно, був не в одного лікаря і багато що в клініці робив, все завжди чітко, клініка мене повністю влаштовує