Киев
Смарт Медикал Центр (Smart Medical Center) на Черниговской

Отзывы о клинике Смарт Медикал Центр (Smart Medical Center) на Черниговской

Медицинский центр
318отзывов
add_box Акушерство Аллергология Анестезиология Гастроэнтерология Генетика Гематология ... еще
Генератор в клинике Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
Smart Medical Center — сеть клиник доказательной медицины для тех, кто ценит современные технологии и комфорт. Врачи работают в 60+ направлениях, предоставляют диагностические услуги, проводят операции. В Smart Medical Center для пациента и с мнением о пациенте сделано все до мельчайших деталей
access_time_filled пн - вс : 7:30 - 21:00
просп. Леонида Каденюка, 17-Вна карте
Днепровский м.Черниговская
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
126 отзывов
Наталія 18 Февраль 2025
Ми обожнюємо цю клініку, любимо сюди приходити на візит. У клініці є прекрасний дитячий куточок, завжди запропонують каву, є прекрасне місце для очікування. У цій клініці дуже привітний персонал, нам дійсно тут все подобається.
Олександр 14 Февраль 2025
Мене все влаштувало на прийомі і в кдініці, дякую.
Артем 14 Февраль 2025
Я задоволений прийомом та проведенням обстеження, все добре, дякую.
Лариса 09 Февраль 2025
Все добре було у клініці та досить професійно.  Нам все дуже сподобалося. Коли заходиш у клініку при вході є медперсонал, який всюди тебе направляє та все показує. Сподобалося, що візит пройшов чітко по графіку, який був запланований. У самій клініці чисто та охайно, всі привітні, уважні та ввічливі.
Олена 29 Январь 2025
Візит пройшов доволі добре. Дякую.
Марина 28 Январь 2025
Іванова Тетяна Валеріївна -  нам сподобався цей лікар. У нас була онлайн консультація, лікар просто розумничка, все доступно нам роз'яснила та прояснила всі моменти. Зробила мій вечір гарним, дякую.
Віктор 27 Январь 2025
Прийом у лікаря пройшов чудово. Лікар, Башинська Тетяна Олексіївна, дуже уважна, вислухала, зробила все що треба, дала направлення на подальші діагностики, щоб уточнити той або інший діагноз. Я лікарем дуже задоволений. Дуже хороша клініка, в клініку звертаюся постійно, був не в одного лікаря і багато що в клініці робив, все завжди чітко, клініка мене повністю влаштовує
Даніїл 21 Декабрь 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Діана 21 Декабрь 2024
Клініка зручна, дякуємо.
Оксана 20 Декабрь 2024
Можу оцінити на найвищій бал, все добре, дякую.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Филиалы сети