add_box Акушерство Аллергология Андрология Анестезиология Гастроэнтерология Гинекология ... еще
Генератор в клинике Оплата карточкой Wi-Fi зона
Медицинский центр «Smart Medical Center» предоставляет широкий спектр услуг по разным направлениям медицины. Вам смогут провести диагностические исследования на новейшей аппаратуре зарубежного производства, а консультировать будут опытные специалисты
Я дуже задоволена клінікою. Лікар Бурдейна Олена Василівна і лікар УЗД спеціаліст мені дуже сподобалися, я дуже задоволена прийомом. Хороша клініка, ніяких зауважень
Анна 01 Ноябрь 2024
Очень хороший персонал
Сергій 31 Октябрь 2024
Клініка мене влаштувала, дякую.
Валерія 25 Октябрь 2024
В клініці приємний і привітний персонал, все розказали та показали, розклали по поличках.
Олена 16 Октябрь 2024
Часто користуюся медпослугами саме цієї клініки. Мене тут все повністю влаштовує, клініка дійсно сучасна та комфортна.
Єлізавета 04 Октябрь 2024
Обслуговування в клініці мені сводобалоася, дякую.
Єлизавета 04 Октябрь 2024
Клініка мене влаштувала, дякую.
Наталія 11 Сентябрь 2024
Все було дуже добре, дякую.
Юлія 15 Август 2024
Мені все сподобалося. Лікар офтальмолог, Коржик Наталія, надала повну консультацію, відповіла на всі запитання, я задоволена візитом. Клініка хороша, зауважень до персоналу не було, все було добре
Ілья 10 Август 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.