add_box Акушерство Аллергология Андрология Анестезиология Гастроэнтерология Гинекология ... еще
Генератор в клинике Оплата карточкой Wi-Fi зона
Медицинский центр «Smart Medical Center» предоставляет широкий спектр услуг по разным направлениям медицины. Вам смогут провести диагностические исследования на новейшей аппаратуре зарубежного производства, а консультировать будут опытные специалисты
Лікар, Безносюк Інна Сергіївна, уважно вислухала, подивилася попередні мої аналізи, дала рекомендації, розказала як лікуватися. Прийом сподобався. В клініці все добре, чітко по часу хвилина в хвилину, для мене це важливо щоб не чекати
Анна 25 Март 2025
Все дуже сподобалося в даній клініці.
Єлизавета 24 Март 2025
Мені дуже все сподобалосяу цій клініці. Дякую.
Катерина 15 Март 2025
Каштан Катерина Петрівна дуже приємна, ввічлива і компетентна. Провела обстеження, надала рекомендації. Візит відбувся завчасно, по часу зайняв не дуже багато.
Лілія 27 Февраль 2025
Все пройшло чудово, я задоволена, дякую.
Юлія 25 Февраль 2025
На прийомі у лікаря була приємна атмосфера. Лікар, Бадзюк Анна Сергіївна, добре все мені пояснила і проконсультувала. Я задоволена прийомом.
Людмила 07 Февраль 2025
Клініка влаштувала, всі привітні, гарне обслуговування. Дякую.
Ірина 30 Январь 2025
Доктор, Коржикова Наталья Петровна, очень приятная в общении, тактичная, направила меня на дополнительное обследование, прием прошел очень хорошо, я довольна. Отличная клиника, персонал приветливый
Роман 28 Январь 2025
Все було гаразд, зрозуміло, зручно. я залишився задоволений прийомом, дякую.
Майя 28 Декабрь 2024
В клініці некомпетентний персонал. На прийомі лікар призначив аналізи, персонал взагалі перший раз чує про ці аналізи, видно що непрофесійно. До лікаря зауважень не було, дуже хороший спеціаліст