Київ
Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Печерську

Відгуки про клініку Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Печерську

Медичний центр
579відгуків
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
Генератор в клініці Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Smart Medical Center» надає широкий спектр послуг з різних напрямів медицини. Вам зможуть провести діагностичні дослідження на новітній апаратурі зарубіжного виробництва, а консультувати будуть досвідчені фахівці
access_time_filled пн - нд : 7:30 - 21:00
вул. Джона Маккейна, 7-Бна карті
Печерський м.Печерська м.Либідська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
141 відгук
Ірина 26 Березень 2025
Лікар, Безносюк Інна Сергіївна, уважно вислухала, подивилася попередні мої аналізи, дала рекомендації, розказала як лікуватися. Прийом сподобався. В клініці все добре, чітко по часу хвилина в хвилину, для мене це важливо щоб не чекати
Анна 25 Березень 2025
Все дуже сподобалося в даній клініці.
Єлизавета 24 Березень 2025
Мені дуже все сподобалосяу цій клініці. Дякую.
Катерина 15 Березень 2025
Каштан Катерина Петрівна дуже приємна, ввічлива і компетентна. Провела обстеження, надала рекомендації. Візит відбувся завчасно, по часу зайняв не дуже багато.
Лілія 27 Лютий 2025
Все пройшло чудово, я задоволена, дякую.
Юлія 25 Лютий 2025
На прийомі у лікаря була приємна атмосфера. Лікар, Бадзюк Анна Сергіївна, добре все мені пояснила і проконсультувала. Я задоволена прийомом.
Людмила 07 Лютий 2025
Клініка влаштувала, всі привітні, гарне обслуговування. Дякую.
Ірина 30 Січень 2025
Доктор, Коржикова Наталья Петровна, очень приятная в общении, тактичная, направила меня на дополнительное обследование, прием прошел очень хорошо, я довольна. Отличная клиника, персонал приветливый
Роман 28 Січень 2025
Все було гаразд, зрозуміло, зручно. я залишився задоволений прийомом, дякую.
Майя 28 Грудень 2024
В клініці некомпетентний персонал. На прийомі лікар призначив аналізи, персонал взагалі перший раз чує про ці аналізи, видно що непрофесійно. До лікаря зауважень не було, дуже хороший спеціаліст
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі