Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Оболоні

Відгуки про клініку Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Оболоні

Медичний центр
1930відгуків
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
«Smart Medical Center» - це широкий спектр медичних послуг високої якості для дітей і дорослих. Медичний центр працює в різних напрямках: терапія, педіатрія, ультразвукова діагностика, кардіологія, офтальмологія, онкологія і багато іншого. Серед достоїнств «Smart Medical Center» також можна відзначити наявність діагностичного центру, висококваліфікованих фахівців і хорошого устаткування.
access_time_filled пн - нд : 7:30 - 21:00
вул. Левка Лук'яненка, 19на карті
Оболонський м.Оболонь м.Мінська м.Героїв Дніпра
1930
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
392 відгуки
Наталья 11 Березень 2026
В клініці дуже гарний інтер'єр, чисто, привітний мед персонал. Рекомендую
Уляна 11 Лютий 2026
Зінченко Владислав Валерійович, чудовий лікар, надав чудові поради. Лікар досвідчений, все сподобалося на консультації, дякую.
Денис 31 Січень 2026
У клініці все чудово, мені все сподобалася, ввічливий персонал і лікар сподобався.
Віра 31 Січень 2026
Все сподобалось на консультації лікар допоміг надалі в разі потреби буду приходити до цього лікаря.
Владлен 18 Січень 2026
Бабак Микола Володимирович ввічливий, мені було комфортно знаходитись на прийомі і був проведений огляд обережно.
Тетяна 17 Грудень 2025
Онлайн-консультація з лікарем, Шевченко Олег Миколайович, пройшла хорошо.
Надія 04 Листопад 2025
Мені сподобався рівень обслуговування у клініці.
Богдан 28 Жовтень 2025
Притулка Інесса Павлівна суперовий фахівець. Дякую їй.
Марія 27 Вересень 2025
Була на прийомі у лікаря Сушко Анастасії Миколаївни. Прийом пройшов добре, лікар відповіла на всі питання, все було супер, я дуже задоволена лікарем. В клініці максимально все добре, клініка сподобалась
Денис 26 Серпень 2025
Клініка мені дуже сподобалася, залишився задоволений візитом.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11
Філії мережі