add_box Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
«Smart Medical Center» - це широкий спектр медичних послуг високої якості для дітей і дорослих. Медичний центр працює в різних напрямках: терапія, педіатрія, ультразвукова діагностика, кардіологія, офтальмологія, онкологія і багато іншого. Серед достоїнств «Smart Medical Center» також можна відзначити наявність діагностичного центру, висококваліфікованих фахівців і хорошого устаткування.
У клініці цій вже був не вперше, робив тут різні медичні процедури. Насправді нормально тут все виконують. У самій клініці завжди зручно та комфортно. І цього разу візит пройшов добре. Подобається що зразу записався на візит, вчасно мене прийняли, все зробили як треба, обслужили по максимуму, мене повністю все влаштовує у даній клініці.
Юлія 03 Липень 2025
Клініка нам дуже подобається, тут завжди спокійно, тихо та дуже комфортно, відношення до пацієнтів прекрасне.
Артем 02 Липень 2025
Був на консультації в хірурга Миколи Івановича Мроза, все пройшло добре, можу поставити п'ять балів, я дуже задоволений візитом, одразу записався на повторну консультацію.
Марія 23 Червень 2025
В клініці все було добре, супер! Сподобалося гарне ставлення і кваліфікація лікаря Притулка Інесси Павлівни. Сама клініка також сподобалась
Вікторія 22 Червень 2025
Клінікою задоволена. Все було вчасно.
Леся 20 Червень 2025
Все сподобалось було швидко та якісно
Василь 16 Червень 2025
Був на консультації в гастроентеролога Коляди Людмили Миколаївни, вона дійсно фахівець своєї справи, я дуже задоволений, консультація була дуже гарна та інформативна. Дякую.
Валентина 02 Червень 2025
Коваленко Анна Олександрівна дуже компетентна та доброзичлива людина, повністю відповіла на мої питання. Все сподобалось
Ганна 23 Травень 2025
Я візитом задоволена. Все сподобалось в клініці. Миру нам усім і найкращих новин.