add_box Акушерство Аллергология Андрология Анестезиология Гастроэнтерология Гинекология ... еще
«Smart Medical Center» - это широкий спектр медицинских услуг высокого качества для детей и взрослых. Медицинский центр работает в различных направлениях: терапия, педиатрия, ультразвуковая диагностика, кардиология, офтальмология, онкология и многое другое. Среди достоинств «Smart Medical Center» также можно отметить наличие диагностического центра, высококвалифицированных специалистов и хорошего оборудования.
В клініці чисто, гарна. Єдине зауваження, в клініці не було місця для особистих речей, непередбачена така можливість, довелося йти в кабінет зі своїми сумками, це якось не дуже гарно було заходити до лікаря з сумками. Все інше сподобалося, гарне обслуговування
Наталья 30 Ноябрь 2024
Клініка хороша, для мене дуже зручне розташування. В клініці робила УЗД, лікар УЗД спеціаліст уважно мене оглянув, все чітко і ясно мені все розказав, деякі моменти, які я не розуміла, лікар пояснив. В клініці швидко прийняли, сподобалося що не потрібно було очікувати. В клініці дуже багато людей, все організовано
Катерина 30 Ноябрь 2024
В клініці ввічливий, уважний персонал
Владислав 21 Ноябрь 2024
Все пройшло чудово, зауважень немає.
Роман 18 Ноябрь 2024
Я дуже задоволений візитом, лікар чудовий надав мені відповіді на всі мої запитання та порекомендував все, що потрібно. Дякую!
Юлія 18 Ноябрь 2024
Клініка дуже сподобалася. Все було нормально в цій клініці.
Лідія 08 Ноябрь 2024
Візит пройшов чудово. Клініка дуже сподобалася. Обслуговування у клініці було на найвищому рівні, ставлення до пацієнтів зі сторони медперсоналу теж приємно вразило.
Євгенія 07 Ноябрь 2024
В клініці дуже приємно знаходитись. Весь персонал клієнтоорієнтований, ввічливий. Я дуже вдячна адміністрації, персоналу і самим лікарям. Все було чудово. Мені було дуже приємно.
Марина 28 Октябрь 2024
Все пройшло дуже добре, візитом я задоволена. Була на прийомі в Опанасенка Володимира Вікторовича, лікар дуже приємний, ввічливий, провів огляд, назначив лікування.
Світлана 23 Октябрь 2024
Чудова лікарка, я дуже задоволена, вона уважна, компетентна, мені сподобався прийом, дякую!