Київ

Відгуки про клініку Медичний центр «Інго» на Великій Васильківській

Медичний центр
313відгуків
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Імунологія Масаж Неврологія ... ще
Багатопрофільна клініка для дорослих і дітей «Інго» надає консультації лікарів 48 лікувальних спеціальностей в межах однієї мережі, діагностику, рентген, УЗД, лабораторні аналізи, комплексні програми та інші послуги в самому серці Києва. Медичний центр оснащений кращим лікувальним і діагностичним обладнанням, а в центрі працюють фахівці з великим досвідом роботи.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Велика Васильківська, 54Бна карті
Голосіївський м.Палац Спорту м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
57 відгуків
Дмитро 04 Листопад 2024
Все було супер! Візит в клініку сподобався. Клініка гарна, чиста. Лікар, Майборода Ігор Ігорович, хороший спеціаліст, досвідчений,  все робить згідно з протоколом
Єлизавета 22 Жовтень 2024
Хороша клініка, обслуговуємося в клініці давно, для нас дуже хороше розташування клініки, дуже близько знаходиться від нас. Клінікою дуже вражена, дуже чиста, приємна, навіть не хочеться записуватися в інші клініки
Людмила 21 Жовтень 2024
Сподобалося обслуговування, все швидко, доступно, ясно, все було чудово, я задоволена візитом в клініку
Олена 16 Жовтень 2024
Все було чудово, зручно. Претензій немає.
Ольга 24 Вересень 2024
В клініці я часто обслуговуюсь, завжди всім задоволена
Галина 12 Вересень 2024
Клініка дуже подобається, уже кільки разів тут була. Завжди все проходить добре, клініка мене повністю влаштовує своїм комфортом, зручністю та чудовим медперсоналом.
Олена 07 Вересень 2024
Інші лікарі не могли три місяці поставити мені діагноз. Лікар, Бринза Олександр Васильович, зразу поставив діагноз. Я дуже задоволена роботою лікаря. Клініка сподобалася, дуже зручно, записалася в клініці на наступний прийом
Катерина 11 Серпень 2024
Усе відбулось на вищому рівні.
Юзефа 10 Серпень 2024
Бринза Олександр Васильович - дуже гарний лікар,  дуже велика подяка лікарю за чудово виконано свою роботу. Дуже залишилися задоволена цим лікарем. Клініка теж мені дуже сподобалася, перебування було просто чудове.
Світлана 06 Серпень 2024
Чудова клініка, дівчата на рецепції дуже уважні та ввічливі. Загалом ця клініка дуже сподобалася.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right
Філії мережі