Сторінка 3. Сторінка 3:Трихологічні клініки у Києві (40)
- Пн-Пт: 7:30-20:00
- Пн-Пт: 9:00-17:00
- Сб: вихідний
- Пн-Сб: 9:00-19:00
- Оплата карткою,
«Академія Вашого здоров'я» - це сучасний медичний центр, який надає своїм пацієнтам дійсно якісні та професійні медичні послуги. У медичному центрі «Академія Вашого здоров'я» здоров'я кожного пацієнта знаходиться під опікою лікарів вищої та першої категорії і кваліфікованого медичного персоналу. Медичний центр «Академія Вашого здоров'я» оперує новітнім медичним обладнанням та апаратурою, лікувальний процес проходить максимально комфортно для пацієнта.
вул. Червоногвардійська, 12 (вул. Гната Хоткевича, 12). На карті
Дніпровський , м.Чернігівська
вул. Спаська, 5. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
вул. Бастіонна, 3/12. На карті
Печерський , м.Звіринецька
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеЄВРОДЕРМ — це клініка персоналізованої медицини в Києві, фахівці якої надають кваліфіковану допомогу в діагностуванні та лікуванні різних захворювань шкіри, нігтів і волосся.
вул. Нагірна, 8/32. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
вул. Нагірна, 6/31. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеConsilium Medical - сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру Consilium Medical повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також комфортабельний стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру
вул. Ревуцького 6 . На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Позняки
вулиця Глибочицька, 17. На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Контрактова площа
Клініка Novе Tilo відкрита з грудня 2016 року фахівцями в напрямку пластичної хірургії. Клієнти можуть звернутися за кваліфікованою допомогою не тільки до пластичного хірурга, а й до хірурга широкого профілю, косметолога, дерматолога, трихолога, і отоларинголога. Робота лікарів і медперсоналу клініки Novе Tilo побудована за принципом індивідуального підходу до кожного клієнта. ще
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 30 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. ще
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись все«Центр Краси й Здоров'я Волосся» надає можливість отримати кваліфіковану допомогу у напрямку трихологія. У центрі проводять консультативні прийоми, діагностичні дослідження і процедури досвідчені фахівці на сертифікованій апаратурі ще
вул. Велика Васильківська, 32а. На карті
Шевченківський , м.Площа Українських Героїв
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеКлініка «Гіппократ» надає широкий спектр медичних послуг для всієї сім'ї. Тут працюють досвідчені фахівці, які проводять профілактичні, консультативні огляди і діагностичні процедури в таких напрямках: гінекологія, урологія, венерологія, наркологія, гастроентерологія, отоларингологія, дерматологія, хірургія, анестезіологія, кардіологія, мамологія, трихологія та ін. ще
бульвар Вацлава Гавела, 4. На карті
Солом'янський , м.Берестейська, м.Шулявська
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеКлініка «Резонанс» з 1993-го року успішно застосовує на практиці хроно-медичну технологію, за допомогою якої тут ефективно борються з хронічними захворюваннями, яких складно або взагалі неможливо позбутися, використовуючи традиційні методи лікування. Клініка хрономедицини «Резонанс» проводить лікування: епілепсії; мігрені; вегето-судинної дистонії; бронхіальної астми; хронічного обструктивного бронхіту та інших хвороб органів дихання; ішемічної хвороби серця, атеросклерозу; гіпертонії; ревматоїдного артриту; системного червоного вовчака; склеродермії; хронічного гастриту і дуоденіту; хронічного гепатиту і холециститу; хронічного пієлонефриту і гломерулонефриту; жіночого безпліддя нез'ясованого походження; порушення менструального циклу; бородавок долонних і підошовних; псоріазу, екземи та демодекозу; грибкових захворювань шкіри і нігтів; облисіння (всі види); вітіліго; остеохондрозу; синдрому Кушинга та інших медикаментозних ускладнень; клімактеричного синдрому ще
бульвар Лесі Українки, 26-Б. На карті
Печерський , м.Печерська
дивитись всеПоліщук Микола Андрійович
ТрихологЛікар вищої категорії. Кандидат медичних наук.
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22. ще
вул. Дніпровська набережна, 25Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій ще