Сторінка 2. Сторінка 2:Трихологічні клініки у Києві (40)
Послуга | Ціна |
- Сб: 9:00-16:00
- Вс: 10:00-17:00
- Нд: 10:00-17:00
- Нд: 10:00-17:00
AXEL Clinic — це багатопрофільна клініка, яка створена для людей, уважних до свого здоров'я, які цінують комфорт і сервіс. Тут за допомогою високоспеціалізованого обладнання та інноваційних методик фахівці клініки покращують якість життя і розкриваємо потенціал організму. ще
вул. Професора Павловського 4 . На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеКлініка «Віртус» в Києві є центром передових досягнень в сфері лазерної медицини, апаратної, ін'єкційної та класичної косметології, регенеративної дерматології та гінекології, клітинних технологій. У «Віртус» приймають провідні фахівці в області дерматовенерології, дерматохірургії та дерматоонкології, використовується новітнє обладнання, застосовується унікальна діагностика шкіри ще
вул. Костянтинівська, 57. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
У медичному центрі «Печерськ Медікал Студіо» працює колектив висококласних фахівців з особливим підходом до кожного клієнта що звернувся. Центр працює в семи базових напрямках: гінекологія, дерматологія, неврологія, дерматокосметологія, гастроентерологія, психологія та гомеопатія. Важливою частиною роботи клініки є високий сервіс, який забезпечений новим обладнанням і високою кваліфікацією персоналу. ще
бул. Лесі Українки, 23 А. На карті
Печерський , м.Печерська
BG LAB - центр естетичної медицини, де працюють вузькопрофільні фахівці, готові подбати про красу кожного пацієнта. Кваліфіковані лікарі підбирають індивідуальний комплекс процедур, що сприяє ефективному вирішенню естетичних проблем шкіри обличчя, тіла: косметичних дефектів, вікових змін, вроджених вад. Використання клінікою інноваційних методик і розробок забезпечує повноцінний догляд, сприяє збереженню краси і молодості ще
вул. Антоновича, 72. На карті
Голосіївський , м.Голосіївська, м.Либідська, м.Палац Україна, м.Олімпійська
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеТут є все, що потрібно для вашого здоров’я ще
м. Київ, просп. Петра Григоренка, 22/20. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись все"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще
вул. Братиславська, 14 Б. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеЦентр жіночого здоров'я OKSAL.MED — сучасна Клініка в центрі Києва де проводяться консультації, діагностика і лікування кращими фахівцями міста в області гінекології, мамології, онкогінекології, онкомамології, естетичної хірургії та всіх видів діагностики. Десяткам тисяч вдячних пацієнтів надають послуги лікарі вищих категорій, активні наукові співробітники з більш ніж 20 роками практичному досвіду у своїй професії. ще
Клініка косметології та естетики тіла для всієї родини. У клініці працюють лікарі, які підтримують зовнішню красу, молодість і внутрішнє здоров'я. Усі фахівці з вищою медичною освітою і досвідом роботи понад 10 років. Для процедур використовується сертифікована апаратура нового покоління ще
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеМедичний центр «Меділенд» надає всі види консультативної, діагностичної та лікувальної допомоги, забезпечуючи високу якість і оперативність. Клініка Mediland входить в число кращих медцентрів столиці по використанню лазерних технологій у всіх напрямках медицини: урологія, гінекологія, хірургія, оторінолонгологія тощо. Лікарі клініки застосовують унікальні методики, розроблені на базі медцентру. ще
вул. Маршала Рибалка, 11-Б. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Лікарі трихологи в даній клініці
дивитись всеSENSAVI - це мережа сучасних медичних центрів Києва, оснащених найновішим обладнанням, це вдале поєднання інноваційних (лазерних) технологій і багаторічного досвіду фахівців в області амбулаторної та пластичної хірургії, естетичної та оперативної гінекології, урології, проктології, дерматовенерології, дерматоонкології, дерматокосметології, дитячої дерматології, трихології, подології.
ул. Е. Чавдар 13. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
пр-т. Голосіївський, 30Б. На карті
Голосіївський , м.Голосіївська, м.Деміївська
вул. Срібнокільська, 1. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
дивитись всеБризицька Оксана Миколаївна
ТрихологЛікар першої категорії. Кандидат медичних наук.