Київ
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Новікова (Стецюк) Ірина Василівна на Doc.ua

Відгуки про Новікова (Стецюк) Ірина Василівна

Лікар-дерматовенеролог, проводить лікування вірусних, грибкових і паразитарних захворювань шкіри, хвороб, що передаються статевим шляхом, а також таких хронічних захворювань: екзема, псоріаз, червоний плоский лишай, себорейний дерматит і ін.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 957 відгуків

Софія 23 Червень 2025
Нам все сподобалося, лікар провела обстеження, уважно вислухала, все пояснила, ми задоволені прийомом. Лікар призначила лікування на три місяці, будемо лікуватися та очікуємо результат. Лікарем задоволені
19 Червень 2025
Вернідіс Ольга Володимирівна 19 Червень 2025
лікар сподобалася , вміє працювати з маленькими дітьми , дала гарні поради. Рекомендую
Ємілія 16 Червень 2025
Прийом сподобався, лікар чітко визначила діагноз і без вагань зразу дала рекомендації.
Роман 13 Червень 2025
Денис 13 Червень 2025
Дуже гарний лікар, дуже приємна, гарно все розказала і пояснила в чому проблема, питань по лікарю взагалі нема. Лікування триваю всього пару днів, але лікування працює, все добре.
Ірина 13 Червень 2025
Чудовий лікар, прийом пройшов добре, лікар допомогла і я вже вирішила всі проблеми, призначене лікарем лікування допомогло
Владислав 11 Червень 2025
Все пройшло чудово. Дякую Ірині Василівни
Євгеній 06 Червень 2025
Все сподобалось
Ярина 03 Червень 2025
Візит відбувся, все пройшло чудово, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу