Киев
Врач Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Новикова (Стецюк) Ирина Васильевна на Doc.ua

Отзывы о Новикова (Стецюк) Ирина Васильевна

Консультация от760 грн
Врач-дерматовенеролог, проводит лечение вирусных, грибковых и паразитарных заболеваний кожи, болезней, передающихся половым путем, а также таких хронических заболеваний: экзема, псориаз, красный плоский лишай, себорейный дерматит и др.
Рейтинг врача
Отзыв

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 961 отзыв

Ситуацию исправлено
Тетяна 07 Июль 2025
Лікарка була дуже милою і любʼязною, проте просто порекомендувала проплачені засоби з буклета. Що це за чудодійні таблетки і на що вони впливають пояснити не змогла. Мої засоби для догляду за волоссям ніяк не прокоментувала. Чесно кажучи, я не зрозуміла взагалі суті прийому. Заплатити за візит, щоб просто отримати список проплачених препаратів і номер телефону жінки, яка може продати дешевше.
Новикова (Стецюк) Ирина Васильевна 08 Июль 2025
Дякую за ваш відгук і зворотний зв'язок. Мені щиро прикро, що ваш візит не виправдав очікувань. Я прагну, щоб кожен пацієнт отримував максимально інформативну та індивідуальну консультацію. Ваші зауваження дуже важливі для мене. Обов'язково проведемо внутрішнє обговорення ситуації та звернемо увагу на якість роз’яснень під час прийому, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Також хотіла б уточнити, що всі препарати, які я рекомендую, базуються на медичних показаннях, але остаточне рішення про використання завжди залишається за пацієнтом.
Каріна 05 Июль 2025
Робота лікаря була дуже добре. Ставлення ,професіоналізм та консультація лікаря мене задовольнило
Ольга 05 Июль 2025
Були на консультації у лікаря Ірини Василівні лікар подивилась виписала ліки .Сказала здати аналізи .Все було добре звертаємось в цю клініку коли потрібно
Алла 05 Июль 2025
Все було швидко та професіонально . Все добре сподобалось
Софія 23 Июнь 2025
Нам все сподобалося, лікар провела обстеження, уважно вислухала, все пояснила, ми задоволені прийомом. Лікар призначила лікування на три місяці, будемо лікуватися та очікуємо результат. Лікарем задоволені
19 Июнь 2025
Вернідіс Ольга Володимирівна 19 Июнь 2025
лікар сподобалася , вміє працювати з маленькими дітьми , дала гарні поради. Рекомендую
Ємілія 16 Июнь 2025
Прийом сподобався, лікар чітко визначила діагноз і без вагань зразу дала рекомендації.
Роман 13 Июнь 2025
Денис 13 Июнь 2025
Дуже гарний лікар, дуже приємна, гарно все розказала і пояснила в чому проблема, питань по лікарю взагалі нема. Лікування триваю всього пару днів, але лікування працює, все добре.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости