Врач-дерматовенеролог, проводит лечение вирусных, грибковых и паразитарных заболеваний кожи, болезней, передающихся половым путем, а также таких хронических заболеваний: экзема, псориаз, красный плоский лишай, себорейный дерматит и др.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 925 отзывов
Наталія 15 Март 2025
Яна 13 Март 2025
Мені сподобалася лікарка, консультація і прийом в цілому, я задоволена прийомом, дякую.
Валентина 21 Февраль 2025
Тетяна 29 Январь 2025
Добре все було на візиті, нам дуже все сподобалося.
Кирило 29 Январь 2025
Лікар дуже акуратний, чує пацієнта, чує скарги пацієнта, зайвих обстежень не призначає. Лікар дуже педантичний. Нам призначили лікування, пояснили що робити, інформація була по справі.
Ксенія 21 Январь 2025
Лікар була дуже спокійна, дуже привертала до себе, все гарно пояснила, розповіла що потрібно робити. У лікаря гарний підхід до пацієнтів, я задоволена візитом до лікаря
Дмитро 14 Январь 2025
Консультація мені сподобалася, прийом пройшов добре, дякую.
Артем 06 Январь 2025
Візит пройшов ідеально, сподобався підхід лікарки, ми дуже задоволені прийомом та проведенням діагностики. Дякую!
Юлія 24 Декабрь 2024
Ірина Василівна чудовий лікар. Мені все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря.
Ольга 19 Декабрь 2024
Прийом пройшов добре, лікар все розказала, пояснила: які і як потрібно здавати аналізи, які препарати потрібно купувати. Очікую результати аналізів і записалася до лікаря на повторний прийом. Лікарем задоволена