Київ
Допомога плюс на Осокорках

Допомога плюс на Осокорках

Медичний центр
309відгуків
add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Мамологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 8:30 - 20:30 access_time_filled нд : вихідний
Дніпровська набережна, 26 іна карті
Дарницький м.Славутич м.Осокорки
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У стінах медичного центру «Допомога плюс» прийом ведуть висококваліфіковані фахівці, застосовуючи для діагностики будь-яких проблем спеціальне сучасне обладнання, призначене для проведення маніпуляцій за такими напрямками медицини, як гінекологія, андрологія, урологія, хірургія та інші.

Напрямки роботи медичного центру «Допомога плюс»:

• гінекологія;
  • андрологія;
  • ендокринологія;
  • хірургія;
  • мамологія;
  • анестезіологія;
  • УЗ-діагностика та ін.

Послуги, що надаються у «Допомога плюс»:

гінекологія:

• ведення вагітності;
  • лікування безпліддя жіночого;
  • гістероскопія;
  • інтимна пластика.

урологія:

• лікування простатиту, сечокам'яної хвороби, порушення ерекції, фімозу

УЗ-діагностика:

• молочних залоз;
  • органів малого тазу;
  • м'яких тканин;
  • простати та ін.

Переваги медичного центру «Допомога плюс»:

• висока якість сервісу, приємний медичний персонал;
  • сучасне і якісне обладнання для проведення діагностичних, терапевтичних та малих хірургічних процедур;
  • призначення тільки необхідної діагностики, без зайвих тестів і аналізів;
  • зручне розташування центру і графік роботи;
  • приємні ціни, ефективні акції і знижки;
  • послуга виклику лікаря додому.

Устаткування медичного центру «Допомога плюс»:

• сучасний гістерорезектоскоп з відеокамерою, за допомогою якого лікар проводить діагностику патологій матки (міоми, поліпи);
  • кольпоскоп;
  • гістероскоп німецького виробництва, дає можливість проводити відеоспостереження в області маніпуляцій;
  • УЗД-апарат, що дозволяє отримати 3D зображення високої якості.
Перевірені відгуки про клініку
Ольга 24 Березень 2025
Все дуже сподобалося на візиті у цій клініці. Дякую.
Вероніка 22 Лютий 2025
Все добре було, дякую.
Юлія 11 Жовтень 2024
У клініці медперсонал та лікарі дуже компетентні спеціалісти. Візит пройшов дуже добре. Всі у клініці просто молодці, так тримати.
Віта 21 Вересень 2024
Адміністрація постійно тупить, я записуюсь на конкретний час, в них виходить зовсім інший і це вже не в перший раз, мені доводиться довго чекати, ніхто навіть не вибачається.
Відповідь клініки 01 Листопад 2024
Шановна Віта Вікторівно! Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Жоден відгук ми не залишаемо без уваги та намагаємось розібратись, щоб покращити якість сервісу. СМС-підтвердження надходить пацієнту в день звернення пацієнта з фіксованим часом, датою та адресою відділення. Напередодні обов'язково адміністратор медичного центру телефонує пацієнту, та підтверджує запис. Коригування в часі візиту відбулось під час підтвердження запису напередодні з вашого дозволу. Розуміємо, що протягом дня може бути багато інформації, яку потрібно запам'ятати, тому для зручності пацієнта адміністратором медичного центру було надіслано СМС-повідомлення з відкоригованим часом візиту у месенджер, оскільки турбота про кожного пацієнта - це наш пріоритет. Від імені медичного центру приносимо вибачення за завдані незручності. Дякуємо Вам за те, що ділитеся Вашими враженнями і допомагаєте нам стати краще.
Оксана 03 Липень 2024
Сподобався огляд, призначення та робота лікаря Краснопольська Оксана Сергіївна.
Філії мережі
Все клініки