Київ
ГруальМед, медичний центр

ГруальМед, медичний центр

Медичний центр
36відгуків
add_box Венерологія Гастроентерологія Дерматологія Косметологія Масаж Трихологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Братиславська, 14 Бна карті
Деснянський м.Чернігівська м.Лісова
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування дорослих та дітей в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД ,подології, хірургії, сестринської справи.

Ліцензія МОЗ № 590 від 15.03.2019 р.

Медичний центр оснащений сучасним медичним обладнанням, що дозволяє здійснювати точнудіагностику і проводити ефективне лікування.

Лікарі дерматологи спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних шкірних захворювань та волосистої частини голови і проводить такі процедури:

• діагностика та лікування вугрової хвороби
  • діагностика та лікування розацеї
  • лікування періорального дерматиту
  • терапія себорейного дерматиту
  • лікування атопічного дерматиту
  • терапія герпесу
  • лікування мікозів шкіри
  • діагностика та лікування оніхомікозу.
  • здійснює різного роду маніпуляції з лікування проблем шкіри голови, таких як випадання волосся і облисіння.

Лікар з ультразвукової діагностики проводить:

• УЗД органів черевної порожнини та заочеревинного простору
  • УЗД сечового міхура і передміхурової залози
  • гінекологічне УЗД
  • УЗД молочних залоз
  • УЗД щитовидної залози
  • УЗД лімфовузлів
  • УЗДС вен та артерій кінцівок.

Лікар-хірург проводить:

• хірургічні процедури та маніпуляції (первинна хірургічна обробка ран, видалення доброякісних новоутворень шкіри та підшкірної клітковини(ліпом, фібром, атером, гігром, невусів, папілом).

Лікар-гастроентеролог проводить:

• професійну діагностику та лікування захворювань органів шлункового-кишкового тракту, печінки
  • надає рекомендації по раціональномухарчуванню.

Подолог надає допомогу пацієнтам, які стикаються з різними захворюваннями та патологіямистопі нігтів, включаючи такі як:

• оніхомікоз
  • оніхокріптоз
  • оніхолізис
  • оніхогріфоз
  • піднігтьова гематома
  • деформація нігтів
  • гіперкератоз
  • мозолі та гіпергідроз
  • видаляє натоптиши, мозолі та бородавки
  • встановлює корекційні системи
  • проведить апаратну обробку стоп і нігтів
  • лікування тріщин та уражених грибком нігтів
  • протезування нігтьової пластини та корекцію врослих нігтів.

В центрі є комфортні умови для надання послуг медичної сестри, а саме - внутрішньомязові ін’єкції, підшкірні ін'єкції, внутрішньовенна краплина інфузія.

Основним напрямком медичної допомоги за фахом є:

дерматологія та трихологія (діагностика та лікування різних шкірних захворювань та волосистої частини голови) ультразвукова діагностика органів черевної порожнини та заочеревинного простору, сечового міхура і передміхурової залози, гінекологічне УЗД, молочних залоз, щитовидної залози, лімфовузлів, УЗДС вен та артерій кінцівок, хірургичне видалення доброякісних новоутворень шкіри та підшкірної клітковини, лікування різних захворювань та патологій стоп і нігтів.

В нашому медичному центрі приймають високваліфіковані лікарі та інший мед. персонал, які завжди прийдуть вам на допомогу

Перевірені відгуки про клініку
Дарія 19 Квітень 2024
Клініка сподобалася.
Валерія 04 Квітень 2024
Персонал клініки привітний, в клініку зверталася вже не перший раз
Наталія 04 Квітень 2024
 Клініка хороша, зауважень не було
Вікторія 02 Квітень 2024
Дуже сподобалася клініка.На рецепції дуже приємна жінка, черг ніде взагалі не було - це був для мене дуже такий позитивний досвід.
Серафима 13 Березень 2024
Клініка нова, все пройшло добре, швидко