Файна Клініка на Воскресенці

Відгуки про клініку Файна Клініка на Воскресенці

Медичний центр
146відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
access_time_filled пн - нд : 7:30 - 21:00
вул. Івана Микитенка, 4ана карті
Дніпровський м.Лівобережна м.Чернігівська м.Лісова
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
40 відгуків
Валентина 07 Липень 2026
Дуже гарно все, мені сподобалася консультація в лікаря, Чудійович Людмила Андріївна.
Сюзанна 04 Липень 2026
Ранценс Михаил Витальевич - очень хороший доктор, очень довольна работой доктора, прием понравился, менять доктора не собираюсь. Доктора рекомендовала всем своим знакомым
Світлана 17 Червень 2026
В клініці хороший персонал, всі адекватні. Єдине що не сподобалося, в клініці немає ліфта, на прийом до лікаря приводили бабусю. Бабусі було тяжко підійматися на другий поверх
Анатолій 29 Травень 2026
Мені все сподобалося. Лікар, Єфімова Юлія Олександрівна, відповіла на мої питання. Гарне ставлення, в клініці чистота, порядок, ввічливо, ніяких зауважень. Записався в клініці на наступний прийом
Ольга 21 Травень 2026
Була на консультації у Наталії Миколаївни Циган та в Анжели Валеріївни Коштури. Я дуже задоволена, все було на найвищому рівні, обираю їздити з Правого берега саме до цих лікарів.
Катерина 05 Травень 2026
Дуже сподобалося відвідування даної клініки.
Тетяна 04 Травень 2026
Все було чудово на візиті в лікаря, Єфімова Юлія Олександрівна.
Ірина 23 Квітень 2026
Класно все було у цій клініці, мені дуже все сподобалося. Тепер я фанат цієї клініки, дякую.
Наталія 22 Квітень 2026
Чудова клініка, приємні дівчата
Леся 22 Квітень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, Гриднєв Андрій Андрійович. Все доступно розповів, пояснив, надав відповіді на всі запитання.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
Філії мережі
Все клініки