add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
Все було чудово на візиті в лікаря, Єфімова Юлія Олександрівна.
Ірина 23 Квітень 2026
Класно все було у цій клініці, мені дуже все сподобалося. Тепер я фанат цієї клініки, дякую.
Наталія 22 Квітень 2026
Чудова клініка, приємні дівчата
Леся 22 Квітень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, Гриднєв Андрій Андрійович. Все доступно розповів, пояснив, надав відповіді на всі запитання.
Олег 03 Квітень 2026
В клініці комфортна атмосфера. Лучак Ірина Ігорівна добра людина.
Наталія 01 Квітень 2026
Чудійович Людмила Андріївна - дуже гарний лікар, дуже уважний, все розповів, призначив лікування. Прийом пройшов чудово. Клініка класна, дуже комфортна, зауважень не було
Вікторія 20 Березень 2026
Все сподобалося. Прийом відбувся вчасно. Лікар, Жарікова Ірина Володимирівна, відповіла на всі запитання, нічого зайвого не назначала і не пропонувала. Прийом пройшов в добрій атмосфері
Наталія 16 Березень 2026
Клініка чудова, ми в клініку зверталися не перший раз. Лікар, Каришев Ігор Сергійович, сподобався. Кваліфікований, розумний лікар
Олена 14 Березень 2026
Мені все дуже сподобалося на візиті в лікаря, Басова Наталія Іванівна. В клініці гарне обслуговування, персонал уважний, все було дуже добре, дякую.
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона