Лікар займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дерматологічних і трихологічних захворювань за допомогою сучасних методів. Проводить дерматоскопію, трихоскопію, фототрихоскопію, видалення папілом, кондилом, новоутворень
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 198 відгуків
Направлено до клініки
Олексій 09 Травень 2025
Консультація відбулася, але це був абсурд. Записувалися із запитом про випадіння волосся саме до трихолога. Прийшовши до лікаря, почули від нього ж, що він не трихолог. Парадокс у тому, що лікар подивився на клієнта, сказав, що не трихолог, але допоможе й проконсультує. Сама консультація звелася до поради здати аналіз на грибок в державній клініці, а також піти на консультацію до трихолога. Після питання чи може грибок спровокувати випадіння волосся відповідь від лікаря була ні. До всього повноцінно провести будь-які обстеження лікар не може, оскільки не має жодного обладнання. Може тільки подивитися на вас і сказати, що вам потрібне обстеження фототрихограмма, яке він провести не здатен. А просто говорить, де це можна зробити. І вгадайте де? У трихолога. Цінність консультації аналогічна пошуку інформації у Гуглі. Вартість таких порад - це просто здирництво. От питання чи варто всюди зазначати, що лікар трихолог, якщо він таким не є, і не здатен провести хоч якесь обстеження?
Дмитро 06 Травень 2025
Чудовий лікар, візит пройшов добре. Все дійсно було нормально на візиті. Дякую.
Галина 03 Травень 2025
Консультація була дуже грунтовна, мені все сподобалось.
Олександр 26 Квітень 2025
Максим 22 Лютий 2025
Оцінюю на п'ятірку, задоволений візитом до цього лікаря, дякую.
Віталій 18 Лютий 2025
Лікар ввічливий до пацієнта.
Наталія 09 Лютий 2025
Дуже сподобався лікар, візит пройшов добре.
Максим 17 Січень 2025
Все було чудово, лікар чітко надав рекомендації, передивився результати, домовились з лікарем ще через одну зустріч через місяць, візитом до лікаря залишився задоволений
Ольга 22 Листопад 2024
Все було супер, планую звертатися повторно, дякую.
Богдан 19 Листопад 2024
Прийом мене влаштував, продовжую лікування в клініці. Дякую.