Київ
Академія вашого здоров'я на Подолі

Академія вашого здоров'я на Подолі

Медичний центр
78відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Масаж Неврологія ... ще
Медичний центр «Академія Вашого здоров'я» — широкопрофільний медичний заклад, у якому працюють висококваліфіковані лікарі, які мають значний досвід роботи, з можливістю в будь-яку хвилину допомогти пацієнтові у вирішенні проблем і труднощів зі здоров'ям
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:30 - 17:30 access_time_filled нд : вихідний
вул. Спаська, 5на карті
Подільський м.Контрактова площа
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «Академія Вашого здоров'я» створений у кращих традиціях сучасної приватної медицини, а це означає, що тут кожного пацієнта чекає привітний і кваліфікований персонал, провідні лікарі першої і вищої категорій, кандидати медичних наук, нове і багатофункціональне обладнання, комфортна і розслаблююча обстановка.

Напрями

В центрі допомагають пацієнтам за такими напрямками:

• ревматологія;
  • УЗД-діагностика;
  • оториноларингология;
  • психологія.

Обладнання

Медичний центр «Академія Вашого здоров'я» на Подолі має у своєму арсеналі таке обладнання:

• апарат УЗД TOSHIBA;
  • апарат ЕКГ;
  • фіброгастродуоденоскоп.
Перевірені відгуки про клініку
Марина 15 Жовтень 2024
Загалом ця клініка доволі комфортна, сам візит пройшов прекрасно. Були питання до клініки на рахунок оплати за медичні послуги. Спочатку мені запропонували розрахуватися готівкою, потім сказали скинути гроші на рахунок. А в кінцевому результаті, оплата відбулася через термінал. Мені це якось не дуже сподобалося, виникла якась доволі дивна ситуація.
Владислав 25 Червень 2024
Хороші враження, клініка сподобалася
Анна 21 Червень 2024
Візитом в клініку задоволена
Наталія 04 Червень 2024
Флейшман Марина Русланівна - доволі хороший лікар, якісно надала послуги. Доступно та зрозуміло усе пояснила. Лікар мені сподобався. У клініці на жаль не було світла, тому не змогли надати усі медичні послуги - це трішки не сподобалося.
Яна 26 Квітень 2024
Клініка сподобалася