Бризгалов А.Ю. спеціалізується на високоточній діагностиці серця і судин за допомогою УЗД і доплерографії. Так, доктор проводить ЕхоКГ, доплер вен і артерій кінцівок, а також УЗД органів травної системи і ін.
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець з УЗ-діагностики в акушерстві та гінекології, мамолог. Брала участь в наукових виставках, семінарах і конференціях по своїй спеціальності.
Доктор спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки і порушень менструального циклу, жіночого безпліддя, запальних гінекологічних захворювань і хвороб, що передаються статевим шляхом. Володіє методами УЗ-моніторингу овуляції, консультує з питань вибору методу контрацепції, підготовки до зачаття і проблем клімактеричного періоду. Постійно удосконалює професійні навички в рамках міжнародних конференцій і наукових досліджень
Лікар УЗ-діагностики, проводить дослідження нирок, органів черевної порожнини, малого таза, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи. Діагностує причини безпліддя і онкологічні новоутворення в гінекології.
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози
Спеціаліст у сфері онкогінекології та гінекологічної хірургії, володіє малоінвазивними органозберігаючими методами і активно застосовує їх на практиці. Підготував трьох кандидатів медичних наук (науковий керівник трьох захищених кандидатських дисертацій). Три почесних грамоти Міністерства охорони здоров'я України (міністри Поляченко Ю., Князевич В., Мусій О.). Одна «Почесна грамота Київського міського голови» (Омельченко)
Спеціаліст з більш ніж 20-річним досвідом працює з пацієнтами, у яких спостерігаються: еректильна дисфункція, чоловіче безпліддя, аденома передміхурової залози та ін. Захворювання на тлі порушень роботи ендокринної системи. Проводить всі необхідні процедури
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери. Лікар приймає дітей з 16 років, зі згодою батьків.