Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Костюк Юлія Ігорівна – лікар ультразвукової діагностики з досвідом у педіатрії та дитячій онкології. Проводить точну й швидку діагностику органів черевної порожнини, щитоподібної залози, сечовидільної системи, передміхурової залози та інших внутрішніх органів. Працює за сучасними протоколами, відповідально ставиться до кожного обстеження. Завдяки досвіду та уважності лікаря ви отримаєте достовірні результати обстеження.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД-діагностику: органів черевної порожнини та малого тазу, нирок, наднирників, щитовидної, грудних і слинних залоз, поверхневих органів та тканин, лімфатичних вузлів, органів мошонки, серця і судин. Займається діагностикою в кардіології, хірургії, урології, ендокринології, гастроентерології у дорослих і дітей.
Лікар проводить діагностику та лікування таких захворювань, як гормональні порушення, порушення менструального циклу, завмерла вагітність, гіперпролактинемія, гіперандрогенія, запальні захворювання органів малого тазу, позаматкова вагітність стресове нетримання сечі, пролапс тазових органів, саркома тіла матки, злоякісні неепітеліальні утворення яєчників, трофобластична хвороба, аномальні маткові кровотечі, аномалії розвитку статевих органів, безпліддя.
Лілія Миколаївна фахівець у галузі акушерства та гінекології. Спеціалізується на проведенні гінекологічного огляду, кольпоскопії, біопсії шийки матки, УЗД органів малого тазу, встановленні та видаленні ВМС (протиплідна спіраль). Займається діагностикою та лікуванням запальних процесів органів малого тазу, дисплазії шийки матки, захворювань, що передаються статевим шляхом, порушень менструального циклу, поліпів ендометрію, тощо. Лілія Миколаївна проводить операційні втручання, планування та ведення вагітності.
Я лікар - педіатр, неонатолог та лікар УЗ-діагностики. Мій досвід в педіатрії - 8 років. З них 6 років працюю в ДУ “ІПАГ ім. О.М. Лук’янової НАМН України” в реанімації новонароджених, а також у відділенні виходжування та реабілітації немовлят. В своїй практиці користуюсь сучасними доказовими джерелами, постійно вдосконалюю свої знання, відвідуючи конференції, майстер-класи.