Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Білоус Олена Леонідівна на Doc.ua

Відгуки про Білоус Олена Леонідівна

Білоус Олена Леонідівна — лікар-гінеколог та спеціаліст з УЗ-діагностики, яка працює за принципами доказової медицини та міжнародних протоколів лікування. Спеціалізується на сучасній діагностиці та лікуванні захворювань органів малого таза, ендокринних і запальних гінекологічних патологій. Проводить кольпоскопію, УЗД у гінекології, УЗД молочних залоз та УЗД на ранніх термінах вагітності. Виконує малі гінекологічні операції та маніпуляції, зокрема біопсію, гістерорезектоскопію, введення та видалення внутрішньоматкових контрацептивів. У своїй роботі приділяє особливу увагу психологічному комфорту пацієнтки, індивідуальному підходу та створенню довірливої атмосфери під час прийому.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Ольга 30 Квітень 2026
Прийом пройшов чудово
Рузалія 23 Квітень 2026
Привітні дівчата в клініці. Добре роблять свою роботу .Мені сподобалось на візиті
Лілія 09 Квітень 2026
Альона Леонідівна дуже хороший фахівець, допомогла розв'язати мою проблему з якою зверталась. Рекомендую
Дарина 19 Березень 2026
Ольга 18 Березень 2026
Я до Альони Леонідівни завжди ходжу вона хороший лікар. Все сподобалось на консультації
Інна 04 Березень 2026
Лікар Альона Леонідівна уважна та приємна. Мені сподобалось на консультації. Записалась ще до неї на візит
Ірина 23 Лютий 2026
Я вважаю, що Олена Леонідівна - дуже уважний лікар, дуже професійно веде прийом, абсолютно все мені пояснила. Дуже хороший лікар, домовилася з лікарем що знову прийду на прийом
Тамара 11 Лютий 2026

Лікарі поблизу