Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Касаткіна Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Тетяна Олександрівна займається лікуванням жіночого безпліддя, гормональних порушень (аменорея, дисменорея). Доктор Касаткіна проводить гістероскопію, метросальпінгографію, гістеросальпінгографію. Також спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень молочних і щитовидної залоз, органів малого таза, проводить УЗД при вагітності
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Новосьолова Зоя Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Проводить лікування таких жіночих хвороб, як порушення менструального циклу, ерозія шийки матки, кіста яєчника, фіброміома матки, а також різні запальні захворювання, в тому числі інфекції, що передаються статевим шляхом.
Лікар УЗД-фахівець Калинчук Анна Михайлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Проводить ультразвукову діагностику всіх органів і систем дорослих і дітей. Володіє методами сонографічного обстеження. Виконує обстеження новонароджених (в тому числі і недоношених).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Колеснікова Світлана Олексіївна на Doc.ua
Світлана Олексіївна є фахівцем з акушерства, гінекології, УЗ-діагностики в гінекології. Вона займається лікуванням порушень гормональної природи (в тому числі і дисфункції менструального циклу), лікуванням хвороб шийки матки. Також доктор Колесникова займається різнобічними питаннями, що виникають при плануванні сім'ї.
Лікар УЗД-фахівець Соловйов Олексій Іванович на Doc.ua
Доктор Соловйов – завідувач відділу медицини плода клініки «Надія», эксперт з пренатального діагностування та медицини плода, включно з хірургією плода, співзасновник і керівник Клубу Перинатальних п'ятниць, засновник благодійної організації «Фонд медицини плода, Україна». Проводить УЗД при вагітності та інші процедури
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Гижко Олена Михайлівна на Doc.ua
Олена Михайлівна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, запальних захворювань органів малого таза, гіперплазії ендометрію, вульвовагініту і інших захворювань жіночої сечостатевої системи. Виконує різні діагностичні і лікувальні процедури
Лікар УЗД-фахівець Кривенко Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Наталія Євгенівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиціи, комп'ютернійі томографії, рентгенології. Досконально володіє сучасними методиками проведення УЗ-діагностики, включаючи ехокардіографію, доплерівські дослідження та ін. Має великий досвід виявлення онкологічних патологій
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Михайлюк Алла Миколаївна на Doc.ua
Висококваліфікований лікар з великим досвідом роботи (більше 30-ти років). До кола професійних інтересів даного фахівця входить діагностика і лікування різних гінекологічних захворювань, а також патологій пов'язаних з порушенням гормонального фону
Лікар УЗД-фахівець Шевчик Олена Євгеніївна на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії досконало володіє технікою функціональних методів дослідження пацієнтів (УЗД-діагностика).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Бугро Вікторія Валеріївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.