Medical Plaza – мережа сучасних багатопрофільних медичних центрів, яка понад 15 років допомагає пацієнтам зберігати здоров'я, відновлювати якість життя та здійснювати мрію про батьківство. Ми поєднали сильну команду лікарів, інноваційні медичні технології, міжнародні стандарти лікування та високий рівень сервісу, щоб кожен пацієнт отримував комплексну, безпечну та ефективну медичну допомогу.
Одним із ключових напрямів роботи Medical Plaza є репродуктивна медицина. Наші фахівці допомагають парам із різними формами безпліддя, застосовуючи сучасні методи діагностики та лікування, включаючи програми допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ), екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ), кріоконсервацію, генетичне тестування ембріонів та програми збереження фертильності.
Клініка також надає широкий спектр послуг у галузях гінекології, урології, андрології, ведення вагітності, хірургії, офтальмології, ортопедії та травматології, ендокринології, пластичної хірургії, дерматології, ультразвукової та лабораторної діагностики. Наші лікарі використовують доказові підходи до лікування, сучасне обладнання експертного класу та індивідуально підбирають тактику для кожного пацієнта.
Medical Plaza виконує широкий спектр малоінвазивних і складних хірургічних втручань, зокрема із застосуванням роботизованої системи Da Vinci, що забезпечує максимальну точність операцій, швидке відновлення та мінімальну травматизацію тканин.
Ми створили комфортний медичний простір, у якому пацієнти отримують не лише професійну допомогу, а й уважне ставлення, конфіденційність та підтримку на кожному етапі лікування. Наша команда постійно вдосконалює свої знання, бере участь у міжнародних конференціях і впроваджує світові практики, щоб пропонувати пацієнтам найсучасніші методи діагностики та лікування.
Medical Plaza обирають за професіоналізм лікарів, високий рівень медичного сервісу, сучасне технічне оснащення та комплексний підхід до здоров'я кожного пацієнта.
Обладнання клініки
Медичні центри Medical Plaza в Києві (Оболонь та Печерськ) оснащені сучасним обладнанням експертного класу, що забезпечує високу точність діагностики та ефективність лікування. У роботі використовуються ультразвукові системи GE Voluson E6 та Voluson 730 Pro з підтримкою 2D, 3D, 4D і доплерографії, які дозволяють проводити широкий спектр діагностичних досліджень, зокрема у сфері акушерства, гінекології та репродуктивної медицини.
Для виконання малоінвазивних оперативних втручань застосовується сучасне ендоскопічне обладнання Karl Storz, а клініка має доступ до роботизованої хірургічної системи Da Vinci, що забезпечує максимальну точність, мінімальну травматичність операцій і швидке відновлення пацієнтів. Також використовуються сучасні ембріологічні технології, власна ембріологічна лабораторія та цифрові рішення для комплексного супроводу пацієнтів.
Такий рівень технічного оснащення дозволяє лікарям Medical Plaza проводити точну діагностику, виконувати складні хірургічні втручання та забезпечувати медичну допомогу відповідно до сучасних міжнародних стандартів.