Обухів
Андроцентр в Обухові

Андроцентр в Обухові

Медичний центр
161відгук
add_box Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія Оториноларингологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
Київська обл. м. Обухів, вул. Каштанова, 13на карті
Без району
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Андроцентр» в Обухові є широкопрофільним медичним центром, в якому надається якісне медичне обслуговування і широкий перелік послуг по загальним і вузькоспеціалізованим медичних напрямках.

У «Андроцентр» в Обухові пацієнти можуть отримати вичерпні консультації та результативне лікування при порушеннях у сфері урології, гінекології та сексопатології. Крім того, в «Андроцентр» в Обухові є широкий вибір фахівців гастроентерологів, неврологів, дерматологів, ендокринологів та лікарів інших спеціальностей.

«Андроцентр» в Обухові має відмінну матеріально-технічну базу, що дозволяє проводити інструментальну і лабораторну діагностику в стінах клініки, не обтяжуючи пацієнта необхідністю йти кудись ще.

Послуги, що надаються в «Андроцентр» в Обухові:

• гінекологія:
    • планування вагітності;
    • лікування хвороб шийки матки, ІПСШ, жіночого безпліддя;
    • гінекологія ендокринологічна (нормалізація гормональної функції);
    • контрацепція, переривання вагітності.
  • маммология, в рамках цього напрямку фахівці центру проводять лікування пухлин, порушень гормонального балансу, різних аномалій розвитку молочних залоз, запальних процесів;
  • отоларингологія:
    • розтин фурункулів, абсцесів;
    • промивання по Проетцу;
    • видалення сторонніх предметів і сірчаної пробки;
    • видалення гнійних пробок.
  • урологія (консультації щодо лікування імпотенції, чоловічого безпліддя, обрізання крайньої плоті, простатиту, варикоцеле, протезування яєчок і ін.).

Устаткування медичного центру «Андроцентр»:

• кольпоскоп;
  • Трихологічна камера, що дозволяє вивчити зображення волосяного покриву і структури шкіри, виявити дефекти в структурі волосся і волосяної цибулини;
  • ультразвукові апарати останнього покоління.
Перевірені відгуки про клініку
Єлизавета 07 Березень 2025
Візит пройшов доволі швидко та якісно, без абсолютно ніяких проблем. Лікарі та медперсонал у клініці досить привітні. Все було напрочуд чудово. Дякую.
Олександр 05 Березень 2025
Дуже ввічливе відношення і ставлення до пацієнті.  Лікар,   Гудзенко Андрій Вікторович,  в подробицях пояснює, не навʼязує дорогих послуг і аналізів, призначає тільки все по справі. Зауважень до персоналу на ресепшен не було
Ірина 01 Березень 2025
Лікуюсь у акушер-гінеколога Іванів Галини Миколаївни. Лікар все чітко розповіла, дала рекомендації, призначила лікування. Мені сподобалося як лікар спілкувалася - я відчувала себе комфортно. Буду і надалі у неї проходити лікування.
Марія 28 Лютий 2025
Мені сподобалося що все було оперативно. Лікар, Дінец Татьяна Петрівна, надала мені кваліфіковану допомогу, мені сподобалося як лікар спілкувалася. Дівчата на ресепшен дуже привітні. В клініку звертаюсь часто, клінікою задоволена
Матвій 27 Лютий 2025
Обслуговування в клініці сподобалося, ми задоволені. Дякую.
Філії мережі
Все клініки