Житомир
"Мати та дитина"

"Мати та дитина"

Медичний центр
47відгуків
add_box Акушерство Андрологія Гінекологія Репродуктологія УЗ-діагностика Урологія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Велика Бердичівська, 43на карті
Богунський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Мати та дитина» на Правому березі - це прекрасні лікарі і відмінна технічна база, що в поєднанні дає бажані результати лікування.  Фахівці, яких в клініці налічується понад п'ятдесят, мають великий досвід роботи в сфері репродуктивних допоміжних технологій.  Вони дотримуються Конфіденційність особисті, а також дбають про комфорт пацієнтів.

У «Мати та дитина» проводяться генетичні та ендокринологічні дослідження, програми сурогатного материнства і донації ооцитів, а також преімплантаційна генетична діагностика.  У даному медичному закладі розташована ембріологічна лабораторія, а також дві операційні.

Хвороби, лікування яких проводять лікарі центру «Мати та дитина»:

• безпліддя, в тому числі перитонеальное і трубне;
  • порушення менструального циклу;
  • гормональні порушення;
  • запальні захворювання (вульвіт, кольпіт, сальпінгоофорит, вульвовагініт, ендометрит);
  • клімактеричні порушення;
  • ендокринні гінекологічні захворювання;
  • патології матки;
  • ендометріоз;
  • патології шийки матки (ерозії, рубцеві деформації, кондиломи промежини або вульви, поліпи цервікального каналу) і ін.

Послуги, що надаються в медичному центрі «Мати та дитина» на Правому березі:

• лікування безпліддя;
  • репродуктивні допоміжні технології;
  • генетична діагностика (преімплантаційна);
  • амбулаторна гінекологія;
  • пренатальна діагностика;
  • спостереження вагітності;
  • ендоскопічна гінекологія (лапароскопія і гістероскопія);
  • лабораторна діагностика

Народження дитини - це щастя, яке стає доступним кожній парі!

Вихідні дні: Вт. 31.12.2024, Ср. 01.01.2025

Перевірені відгуки про клініку
Марина 20 Грудень 2024
Клініка дуже сподобалася, все було просто чудово.
Тетяна 21 Листопад 2024
В клініці була перший раз, візит пройшов добре, клініка сподобалася
Дарина 24 Липень 2024
В клініку прийшла трохи раніше, прийом відбувся вчасно, персонал на ресепшен дуже приємний, швидко пояснюють, дуже ввічливі, привітні
Олена 25 Червень 2024
Дуже хороша клініка, дуже сподобалася
Інна 17 Квітень 2024
 Дуже хороші враження, гарний прийом і привітні дівчата, клініка сподобалася, візитом задоволена