Київ, Вул. Степана Рудницького, 3/7 (Академіка Вільямса, 3/7)
Лікарка здійснює консультативний прийом дорослих та дітей, надає офтальмологічну допомогу із різними видами запаленнями та видаленням сторонніх тіл з рогівки. Виконує комплексну діагностику зору, виписує рецепт та підбирає оптичні засоби корекції зору - окуляри та контактні лінзи для постійного використання, роботи з комп'ютером тощо, враховуючи показання кожного пацієнта. Також надає рекомендації щодо профілактики порушень зору та підтримання якісного зору на довгі роки.
Має профільну освіту та системно вдосконалює професійні навички у сфері офтальмології. Під час прийому приділяє увагу точності обстежень, безпеці лікування та зрозумілим рекомендаціям для пацієнтів і батьків.
Київ, вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»)
Ганна Петрівна спеціалізується на офтальмології. Проводить перевірку зору та підбір окулярів, лікування запальних захворювань очей (кон’юнктивіт, блефарит, тощо), лікування синдрому сухого ока, консервативне лікування хронічних захворювань (глаукома, ВМД, ретинопатії). Також Ганна Петрівна надає медичну допомогу при травмах ока.
Лікар вищої категорії, офтальмолог, ретинолог. Спеціалізується на лікуванні дистрофічних і вікових захворювань очей, очних патологій, що супроводжуються зниженням гостроти зору, інфекційних захворювань очей. Постійно бере участь в конференціях, є автором кількох наукових публікацій
Лікар-офтальмолог першої лікарської категорії з майже тридцятирічним стажем досвіду роботи. Займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань очей, терапією і профілактикою вікових змін зору.
Пріоритетний напрямок діяльності Валентини Павлівни - це наданням невідкладної офтальмологічної допомоги, профілактичні обстеження, визначення і корекція порушень рефракції, порушень трофіки очних тканин, запальних процесів
Проводить офтальмоскопію і біомікроскопію ока, діагностику міопії, гіперметропії, астигматизму, косоокості; підбирає корекцію і профілактику дефектів зору. Виконує промивання, бужування слізно-носових каналів при дакріоциститі у дітей від народження
Наталія Мирославівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань і патологій. Проводить промивання слізних каналів, розтин абсцесу повік, лікувальний масаж повік, офтальмоскопію, парабульбарні ін'єкції, видалення стороннього тіла, підбір окулярів та ін.