Лікар-офтальмолог першої лікарської категорії, проводить підбір торических і мультифокальних лінз, прогресивних лінз і ін. Також здійснює лікування патології органу зору.
Лікар-офтальмолог (друга категорія), має досвід роботи із засобами оптичної корекції (більше 5-ти років), здійснює підбір сучасних видів очок, а також м'яких контактних лінз. Крім того, володіє методами лікування патологій органу зору.
Лікар проводить субкон'юнктивальні і парабульбарні ін'єкції, видалення стороннього тіла рогівки, кон'юнктиви. Доктор робить вимірювання внутрішньоочного тиску, підбирає окуляри. Лілія Михайлівна більше 15 років в медицині
Дитячий офтальмолог допомагає пацієнтам зі скаргами на різь і дискомфорт в очах, запальними процесами повік, надмірною сльозоточивістю, погіршенням зору. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур (визначення гостроти зору, витяг чужорідних тіл, вимірювання внутрішньоочного тиску та ін.)
Наталія Валеріївна - кваліфікований фахівець в галузі офтальмології, автор наукових статей. Проводить повну первинну діагностику зору і комплексне лікування захворювань, пов'язаних з порушенням зорової системи. Також лікар виконує лазерну корекцію зору і коагуляцію сітківки, консультує по підбору контактних лінз
Лікар-офтальмолог, працює за такими напрямками, як оптометрія, контактна корекція зору. Проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз, очкової корекції, а також лікування патології переднього відрізка ока.
Стажувалася в приватному офтальмологічному центрі «CORVIS». Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь в семінарах і профільних наукових конференціях. Підбирає засоби корекції зору пацієнтам будь-якого віку.
Лікар-офтальмолог, проводить діагностику переднього відрізка ока і його терапію, а також підбір всіх видів очкової і контактної корекції з володінням сучасними підходами і алгоритмами для різної вікової категорії.