Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Савчин Ірина Миколаївна на Doc.ua
Спеціалізація даного лікаря: офтальмологія, контактна корекція зору, а також Оптометрія. Має досвід роботи в контактній корекції зору і інструментальних дослідженнях, здійснює підбір астигматичних лінз і мультифокальних.
Лікар Офтальмолог Ятченко Юлія Василівна на Doc.ua
Даний фахівець займається корекцією короткозорості і далекозорості за допомогою підбору окулярів і контактних лінз. Також проводить вимірювання внутрішньоочного тиску.
Лікар Офтальмолог Грінченко Жанна Василівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог першої лікарської категорії, проводить підбір торических і мультифокальних лінз, прогресивних лінз і ін. Також здійснює лікування патології органу зору.
Лікар Офтальмолог Лан Наталія Вадимівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-офтальмолог (друга категорія), має досвід роботи із засобами оптичної корекції (більше 5-ти років), здійснює підбір сучасних видів очок, а також м'яких контактних лінз. Крім того, володіє методами лікування патологій органу зору.
Лікар Офтальмолог Маковецька Лілія Михайлівна на Doc.ua
Лікар проводить субкон'юнктивальні і парабульбарні ін'єкції, видалення стороннього тіла рогівки, кон'юнктиви. Доктор робить вимірювання внутрішньоочного тиску, підбирає окуляри. Лілія Михайлівна більше 15 років в медицині
Лікар Офтальмолог Кірушина Олена Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Доктор Кірушіна Є.В. займається тим, що здійснює діагностику і корекцію порушень рефракції шляхом індивідуального підбору окулярів і контактних лінз.
Лікар Офтальмолог Арьян Саназ на Doc.ua
Дитячий офтальмолог допомагає пацієнтам зі скаргами на різь і дискомфорт в очах, запальними процесами повік, надмірною сльозоточивістю, погіршенням зору. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур (визначення гостроти зору, витяг чужорідних тіл, вимірювання внутрішньоочного тиску та ін.)
Лікар Офтальмолог Жабоєдова Наталія Валеріївна на Doc.ua
Наталія Валеріївна - кваліфікований фахівець в галузі офтальмології, автор наукових статей. Проводить повну первинну діагностику зору і комплексне лікування захворювань, пов'язаних з порушенням зорової системи. Також лікар виконує лазерну корекцію зору і коагуляцію сітківки, консультує по підбору контактних лінз
Лікар Офтальмолог Дементьєва Тіна Вікторівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог, працює за такими напрямками, як оптометрія, контактна корекція зору. Проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз, очкової корекції, а також лікування патології переднього відрізка ока.
Лікар Офтальмолог Боровська Вікторія Ігорівна на Doc.ua
Стажувалася в приватному офтальмологічному центрі «CORVIS». Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь в семінарах і профільних наукових конференціях. Підбирає засоби корекції зору пацієнтам будь-якого віку.