Дитячий лікар, який спеціалізується на лікуванні та профілактиці гострих ран патології органу зору, амбліопії і косоокості, а також корекції аномалій рефракції (міопія, гіперопія, астигматизм). Регулярно бере участь в науково-практичних конференціях для офтальмологів.
Марія Михайлівна виконує всі процедури передбачені протоколами, затвердженими МОЗ України та посадовими інструкціями лікаря офтальмолога, крім хірургічних втручань. Лікує запальні і дистрофічні захворювання очей, захворювання зорових нервів і інші.
Доктор офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Светлана Миколаївна регулярно підвищує кваліфікацію за допомогою спеціалізованих курсів по темі офтальмології. Регулярно практикує новітні досягнення і найсучасніші способи лікування різних захворювань органів зору. Є співавтором близько 30 наукових робіт (статті, стези).
Лікар веде консультативний прийом, проводить обстеження на демодекоз, надає першу допомогу при травмах очей, видаляє чужорідні тіла. Наталя Дмитрівна також підбирає окуляри й контактні лінзи пацієнтам.
Дитячий офтальмолог проводить комплексний огляд та лікування захворювань, пов'язаних з очима і зором. Здійснює перевірку зору, виявляє короткозорість, далекозорість або астигматизм, займається підбором контактних лінз і окулярів при необхідності
Андрій Костянтинович спеціалізується на амбулаторних офтальмохірургічних втручаннях. Проводить хірургічне лікування глаукоми, катаракти, в тому числі випадки, ускладнені підвивихи кришталика, корекцію положення інтраокулярних лінз.
Наталія Вікторівна володіє всіма прийнятими в сучасній офтальмологічній практиці діагностичними методиками, включаючи весь спектр апаратних досліджень, терапевтичними процедурами та маніпуляціями (масаж повік, внутріочні ін'єкції).
Офтальмолог з досвідом більш сорока років терапії запальних, інфекційних і дегенеративних захворювань ока, вродженого і набутого зниження гостроти зору та ін
Лікар-офтальмолог дитячий / дорослий, проводить гоніоскопію, огляд очного дна з гоніолінзою, промивання носослізного каналу, хірургічне видалення халязіона, видалення сторонніх тіл ока, розтин абсцесу століття.
Лікар спеціалізується на діагностиці та консервативному лікуванні офтальмологічних захворювань таких як: міопія, гіперметропія, астигматизм, амбліопія , косоокість та інші. Здійснює видалення стороннього тіла рогівки і кон'юнктиви. Лікує захворювання і патології офтальмологічного профілю. Веде прийом для дітей від 3-х років.