Лікар офтальмолог займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань очей, проводить окулярову і контактну корекцію зору, а також лікування хвороб переднього відрізка ока.
Має профільну освіту та системно вдосконалює професійні навички у сфері офтальмології. Під час прийому приділяє увагу точності обстежень, безпеці лікування та зрозумілим рекомендаціям для пацієнтів і батьків.
Софія Любомирівна дитячий лікар-офтальмолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань, косоокості, амбліопії та порушень рефракції. Лікар проводить консультативний прийом та діагностику у дітей від 0 до 18 років, підбір засобів корекції (окуляри, МКЛ) будь-якої складності.
Лікар вищої категорії, офтальмолог, ретинолог. Спеціалізується на лікуванні дистрофічних і вікових захворювань очей, очних патологій, що супроводжуються зниженням гостроти зору, інфекційних захворювань очей. Постійно бере участь в конференціях, є автором кількох наукових публікацій
Лікар-офтальмолог першої лікарської категорії з майже тридцятирічним стажем досвіду роботи. Займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань очей, терапією і профілактикою вікових змін зору.
Офтальмолог має вищу категорію, діагностує катаракту і глаукому, а також займається лікуванням хвороб сітківки та зорового нерва, проводить парабульбарні ін'єкції і промивання носослізного каналу, видалення папілом, ліпом і халязіон з поверхні повік. Проходила стажування в Німеччині, вільно володіє англійською мовою