Київ
Поліклініка для дітей та дорослих на Оболоні

Поліклініка для дітей та дорослих на Оболоні

Медичний центр
239відгуків
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Поліклініка «Добробут» на Оболоні - медичний центр площею більше 2500 кв. м, в якому можуть пройти діагностику здоров'я або лікування дорослі та діти. На прийомі - лікарі вищої кваліфікації, які використовують у своїй практиці протоколи, засновані на принципах доказової медицини. На базі клініки працює пункт невідкладної допомоги, жіноча консультація з кабінетом пренатальної діагностики, маніпуляційні та лікувальні кабінети, палата денного стаціонару
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 19:00
проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-Вна карті
Оболонський м.Оболонь м.Мінська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Поліклініка «Добробут» на Оболоні - багатопрофільний медичний центр, де можуть пройти діагностику та лікування дорослі та діти. У клініці ведуть прийом висококласні фахівці, для обстежень застосовується сучасне обладнання високої точності, що дозволяє отримати результати в найкоротші терміни.

Послуги поліклініки для дітей і дорослих «Добробут» на Оболоні:

• Консультації медичних спеціалістів: сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів та вузькоспеціалізованих лікарів
  • УЗД, рентген
  • Лабораторна та інструментальна діагностика
  • Невідкладна допомога
  • Лікування в умовах денного стаціонару
  • Психологічна допомога
  • Терапевтичне і хірургічне лікування
  • Медичні процедури і маніпуляції
  • Обслуговування за комплексними програмами
  • Жіноча консультація, пренатальна діагностика
  • Робота з дітьми та підлітками з особливостями психічного розвитку

Лікарі клініки консультують за напрямками:

• Сімейна медицина, педіатрія, терапія
  • Дерматологія
  • Офтальмологія
  • Гастроентерологія
  • Ортопедія і травматологія
  • Хірургія (загальна, судинна)
  • Проктологія
  • Ендокринологія
  • Психологія
  • Інфектологія

Пацієнти центру можуть пройти за місцем наступні види лабораторної та інструментальної діагностики:

• Променева діагностика (рентген)
  • Кардіотокографія
  • Кольпоскопія
  • ЛОР-ендоскопія
  • Лабораторні дослідження крові і сечі
  • Добовий моніторинг артеріального тиску, ЕКГ
  • Ультразвукова діагностика, в тому числі 3D, 4D УЗД при вагітності (на будь-яких термінах)

Звертаючись до поліклініки для дітей і дорослих «Добробут» на Оболоні, ви отримуєте комплексний підхід в питаннях відновлення і збереження здоров'я. У медцентрі гарантують безпечне та ефективне лікування для всієї родини, а також якісне і доброзичливе обслуговування.

Високий професіоналізм лікарів, найсучасніше обладнання, інноваційні методи діагностики і лікування, що ґрунтуються на принципах доказової медицини. Спеціально для підтримки жіночого здоров'я в клініці функціонує Ladies Care.

Основні напрямки Ladies Care:

• профілактичні гінекологічні огляди;
  • діагностика і лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також неспецифічних інфекцій;
  • діагностика і лікування захворювань шийки матки;
  • підбір контрацепції;
  • медицина менопаузи (огляд гінеколога, терапевта, обстеження молочних залоз);
  • консультування з питань невиношування вагітності та безпліддя;
  • діагностика і лікування доброякісних утворень жіночих статевих органів - міома матки, кісти яєчників та ін.;
  • діагностика і лікування порушень менструального циклу;
  • планування вагітності, повний комплекс обстеження, при необхідності - вакцінація від небезпечних для плода інфекцій;
  • амбулаторне ведення вагітності за договором до пологів з видачею лікарняного листа і обмінної карти (в процесі спостереження - заняття в школі батьківства);
  • пренатальна діагностика (УЗД плоду, розрахунок ризиків хромосомної патології плода та акушерських ризиків).

Також в клініці на Оболоні працює Кабінет «Здорової шкіри», де висококваліфіковані дерматологи спільно з ендокринологами, гінекологами і лікарями інших спеціальностей за потребою розроблять і проведуть програму лікування і догляду за шкірою дітям, дорослим і підліткам відповідно до сучасних протоколів.

Комплексний підхід і якісне обслуговування для всієї родини роблять ваше перебування в клініці комфортним, а лікування - результативним і безпечним.

Перевірені відгуки про клініку
Валерій 04 Листопад 2024
Все було чудово.
Вікторія 13 Серпень 2024
Все добре було,візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Андрій 07 Серпень 2024
Сподобались ставлення та професійність офтальмолога Копицяк Наталії Мирославівни.
Аліна 22 Грудень 2020
Швидко , доступно, якість і увага!
Тест Ирина 17 Грудень 2020
пп