Київ

Відгуки про мережу клінік Мережа офтальмологічних центрів ВІЗІУМ

Офтальмологічна клініка
617відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа офтальмологічних центрів ВІЗІУМ надає повний спектр офтальмологічних послуг, включаючи лазерну корекцію зору, лікування катаракти, глаукоми, астигматизму з використанням новітнього і унікального в Україні обладнання для забезпечення максимального ефекту від терапії.
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 17:00
вул. Ревуцького, 32на карті
Дарницький м.Харківська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Анни Ахматової, 31на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Будівельників 43/12на карті
Дніпровський м.Дарниця
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
вул. Юлії Здановської, 58на карті
Голосіївський м.Васильківська
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Владимира Ивасюка 55на карті
Оболонський м.Героїв Дніпра
пр. Червоної Калини, 10на карті
Деснянський м.Чернігівська
Оплата карткою Wi-Fi зона
вул. Антоновича, 131на карті
Голосіївський м.Либідська м.Палац Україна
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
242 відгуки
Анна 24 Березень 2025
Клініка дуже сподобалася.
Ірина 26 Лютий 2025
Послуги з обстеження були надані швидко, дуже якісно, про результат лікування ще зарано говорити, але обслуговування в клініці дуже добре. Клініка по комфорту подобається
Ирина 26 Лютий 2025
Я задоволена клінікою. Доступно мені пояснили, дослідження було проведено швидко та якісно. Я задоволена візитом
Олена 22 Лютий 2025
Нам клініка дуже подобається, в клініці обслуговуємся вже давно. Мій син звертався в клініку і я звертаюсь, нас все влаштовує, тому в цю клініку і ходимо. Лікар, який мене приймав, дуже приємний, підібрав окуляри. Лікарю дуже дякую!
Олександр 21 Лютий 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Олена 20 Лютий 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці, візит пройшов прекрасно.
Анастасія 07 Лютий 2025
Клініка нас цілком влаштувала, обслуговування на високому рівні, звертатимемося і надалі, дякую.
Олена 06 Лютий 2025
В клініку зверталася перший раз, дуже вдячна і дуже задоволена. Лікар, Мурзак Наталія Володимирівна, дуже ввічлива, дуже уважна, професійна. В клініці зручно, все є для комфортного перебування, персонал на всі питання відповідає, все було дуже гарно
Галина 06 Лютий 2025
Мені все сподобалося, гарне ставлення до пацієнтів, починаючи від ресепшен і закінчуючи лікарем. Лікар, Ющенко Владислав Анатольович, доступно пояснив, все, що мене цікавило. Я вважаю, що лікар професіонал і в клініці чудовий персонал. Якщо буде необхідно, то буду в клініку звертатися ще
Тетяна 06 Лютий 2025
У даній клініці мені все дуже сподобалося.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right