Офтальмологічний центр ВІЗІУМ на Троєщині надає послуги кваліфікованих фахівців, офтальмологів і ретинолога, в області діагностики зору, виявленні патологій зору, підборі очкової, контактної або «нічної» корекції зору, а також апаратного лікування зору.
Все сподобалося персонал та лікар уважні. Все було добре
Вероніка 11 Липень 2025
В клініці ми обслуговуємося вже третій рік. Нам подобається, що всі питання, які нас цікавили, добре розʼяснюють, все дуже професійність. Все, що нам рекомендують і призначають, нам допомагає, у дитини зупинилось погіршення зору.
Анна 18 Квітень 2025
Нас повністю все влаштувало, лікар. Назаренко Ольга Валеріївна, компетентний спеціаліст, дали відповіді на всі наші питання. У дитини зараз все добре, нам швидко допомогли, візитом в клініку задоволені
Ірина 26 Лютий 2025
Послуги з обстеження були надані швидко, дуже якісно, про результат лікування ще зарано говорити, але обслуговування в клініці дуже добре. Клініка по комфорту подобається
Олександр 21 Лютий 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Олена 20 Лютий 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці, візит пройшов прекрасно.
Галина 06 Лютий 2025
Мені все сподобалося, гарне ставлення до пацієнтів, починаючи від ресепшен і закінчуючи лікарем. Лікар, Ющенко Владислав Анатольович, доступно пояснив, все, що мене цікавило. Я вважаю, що лікар професіонал і в клініці чудовий персонал. Якщо буде необхідно, то буду в клініку звертатися ще
Сергій 20 Грудень 2024
Візит добре пройшов в даній клініці. Все було супер.
Валентина 16 Грудень 2024
Прием прошел хорошо, замечаний нет. Доктор, Ющенко Владислав Анатольевич, уделил достаточно времени, все было очень внимательно, доктор все рассказал по проблеме. Все процедуры, которые нужно было провести, мы сделали, провели полную диагностику.
Офтальмологічний центр ВІЗІУМ на Позняках спеціалізується на наданні повного спектру офтальмологічних послуг, серед яких лікування очних захворювань з використанням унікального обладнання для України, що дозволяє досягти максимального ефекту в терапії.
Офтальмологічний центр ВІЗІУМ спеціалізується на наданні офтальмологічних послуг. У центрі можна пройти діагностику у кваліфікованих фахівців, які працюють з новим і сучасним обладнанням.
Офтальмологічний центр ВІЗІУМ на м. Іподром надає офтальмологічну допомогу пацієнтам, які потребують діагностики, лазерної корекції зору, консервативної терапії. Фахівці центру для пацієнтів розроблять індивідуальну схему лікування і профілактики.
В офтальмологічному центрі ВІЗІУМ на Оболоні пропонують консультаційні послуги пацієнтам з проблемами очей, проводять діагностику хвороб, що виникають в зоровому апараті і їх подальше лікування. Всі маніпуляції в центрі виконують професіонали в сфері офтальмології на сучасному автоматизованому обладнанні.
Ми — експерти у діагностуванні та лікуванні офтальмологічних захворювань різної складності. У нашій команді лікарі-офтальмологи та кандидати медичних наук із багаторічним досвідом роботи, які відомі досягненнями в офтальмологічній спільноті України та Європи. За плечима наших офтальмохірургів понад 50 000 успішних операцій із відновлення зору. У мережі центрів Візіум ви можете отримати широкий спектр діагностичних, лікувальних і хірургічних послуг, що реалізується за допомогою найточнішого обладнання світових виробників. У кожному з центрів також представлена оптика, де під наглядом висококваліфікованого лікаря-офтальмолога ви можете підібрати оптичну корекцію за вашими індивідуальними показниками зору. В оптиці представлений широкий асортимент оправ і лінз світових брендів.
Звернувшись до офтальмологічного центру Візіум, ви можете бути впевнені в якісній та кваліфікованій допомозі.