Київ

Офтальмологична клініка
205відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Офтальмологічний центр ВІЗІУМ на Позняках спеціалізується на наданні повного спектру офтальмологічних послуг, серед яких лікування очних захворювань з використанням унікального обладнання для України, що дозволяє досягти максимального ефекту в терапії.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 17:00
вул. Ревуцького, 32на карті
Дарницький м.Харківська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Офтальмологічний центр ВІЗІУМ на Позняках пропонує широкий перелік інноваційних послуг в області передової офтальмохірургії, заснованої на досвіді провідних офтальмологічних центрів США, Німеччини, Швейцарії та Ізраїлю. Завдяки ведучому обладнанню та високій кваліфікації співробітників, що працюють на вулиці Ревуцького, 32 (Київ) в «Клініці відновлення зору Візіум» пацієнтам в повному обсязі повертають зір.

Послуги та обладнання Офтальмологічного центру ВІЗІУМ на Позняках

У центрі проводиться:

• комп'ютерна діагностика зору;
  • апаратне відновлення зору;
  • видалення глаукоми за допомогою лазера;
  • оперативна корекція глаукоми за допомогою апарату EX-PRESS;
  • факоемульсифікація з імплантацією ІОЛ;
  • лазерна корекція зору;
  • глибока непроникаюча склеротомія;
  • обмежена лазеркоагуляція (ОЛК);
  • лазерна дисцизія;
  • лазерна ірідектомія;
  • підбір окулярів і лінз для контактної корекції та ін.

Обладнання, що застосовується:

• мікрокератом Carriazo-Pendular від німецької компанії SCHWIND;
  • апарат для факоемульсифікації Infinity Vision від американської компанії Alcon;
  • апарат для томографії переднього відрізка ока Keratron Scout від німецької компанії SCHWIND;
  • лазерна установка ESIRIS від німецької компанії SCHWIND;
  • лазерна система від американської компанії Alcon;
  • апарат для ангіографії сітківки VISUCAM PRO від німецької компанії Carl Zeiss;
  • мікроскопи для офтальмохірургії OPMI Lumera і OPMI Lumera T від німецької компанії Carl Zeiss.
Перевірені відгуки про клініку
Ирина 26 Лютий 2025
Я задоволена клінікою. Доступно мені пояснили, дослідження було проведено швидко та якісно. Я задоволена візитом
Олена 22 Лютий 2025
Нам клініка дуже подобається, в клініці обслуговуємся вже давно. Мій син звертався в клініку і я звертаюсь, нас все влаштовує, тому в цю клініку і ходимо. Лікар, який мене приймав, дуже приємний, підібрав окуляри. Лікарю дуже дякую!
Ганна 29 Січень 2025
Це був перший візит в клініку, я приємно задоволена, тому що в клініці дуже все добре сплановано, персонал дуже ввічливий. Я дуже задоволена візитом і планую в клініці робити операцію
Ольга 22 Грудень 2024
Все було добре, планую подальше лікування, дякую.
Наталія 08 Жовтень 2024
Дуже задоволена обслуговуванням і лікарем, я у захваті, все дуже сподобалося, планую виготовлення окулярів та оперативне лікування в подальшому.
Філії мережі
Все клініки