Київ

Мережа офтальмологічних центрів ВІЗІУМ

Офтальмологічна клініка
597відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа офтальмологічних центрів ВІЗІУМ надає повний спектр офтальмологічних послуг, включаючи лазерну корекцію зору, лікування катаракти, глаукоми, астигматизму з використанням новітнього і унікального в Україні обладнання для забезпечення максимального ефекту від терапії.
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Анни Ахматової, 31на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Будівельників 43/12на карті
Дніпровський м.Дарниця
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
вул. Ломоносова, 58на карті
Голосіївський м.Васильківська
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Владимира Ивасюка 55на карті
Оболонський м.Героїв Дніпра
пр. Червоної Калини, 10на карті
Деснянський м.Чернігівська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 17:00
вул. Ревуцького, 32на карті
Дарницький м.Харківська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Мережа офтальмологічних центрів ВІЗІУМ в Києві є спеціалізованою офтальмологічною клінікою, що увібрала в себе досвід кращих офтальмологічних установ Німеччини, Швейцарії, Ізраїлю та США. Відповідно до європейських стандартів робота клініки будується на принципах професіоналізму, лояльності і індивідуального підходу до кожного клієнта.

Діагностика і лікування різних очних захворювань в клініці проводиться за допомогою новітньої апаратури і обладнання, велика частина з яких є новинкою для українського ринку: лазерна установка ESIRIS SCHWIND (Німеччина), кератотопограф Keratron Scout, SCHWIND, (Німеччина), фундус-камера для ангіографії сітківки VISUCAM PRO NM ™ Carl Zeiss (Німеччина), факоемульсифікатор Infinity Vision, Alcon (США), лазерна система Alcon ND: YAG3000LE (США), операційний мікроскоп OPMI Lumera і OPMI Lumera T фірми Carl Zeiss (Німеччина), мікрокератом Carriazo-Pendular SCHWIND (Німеччина) та ін.

Співробітниками клініки є провідні фахівці, кандидати медичних наук, лікарі-офтальмологи вищої категорії.

Методи лікування

Проводиться лікування глаукоми, катаракти, короткозорості, астигматизму лише найбільш ефективними і малоінвазивними методами:

• лазерне лікування глаукоми;
  • глибока непроникаюча склеротомія;
  • антиглаукомна операція на приладі EX-PRESS;
  • факоемульсифікація катаракти будь-якої складності з імплантацією гнучкої лінзи різних виробників (Alcon, Baush & Lomb);
  • видалення прозорого кришталика з імплантацією гнучкої лінзи різних виробників (Alcon, Baush & Lomb);
  • обмежена лазеркоагуляція (ОЛК);
  • лазерна дисцизія;
  • лазерна ірідектомія;
  • корекція зору LASIK при міопії;
  • лазерна корекція зору при міопії з астигматизмом та інші діагностичні та лікувальні процедури.

У клініці також здійснюється повна комп'ютерна діагностика зору, підбір окулярів і м'яких контактних лінз. Доступні програми апаратного відновлення зору для дітей.

Перевірені відгуки про клініку
Едуард 09 Листопад 2024
Все чудово, вже не вперше в цій клініці. Близько, зручно, швидко, комфортно та професійно. Все сподобалось.
Наталія 08 Жовтень 2024
Дуже задоволена обслуговуванням і лікарем, я у захваті, все дуже сподобалося, планую виготовлення окулярів та оперативне лікування в подальшому.
Людмила 01 Жовтень 2024
Дуже задоволені прийомом, не маємо зауважень, плануємо подальше лікууння. Дякую!
Юлія 28 Вересень 2024
Я візитом задоволена, гарні спеціалісти.
Єва 20 Серпень 2024
Клініка гарна, дівчата на ресепшен все добре пояснюю, ніяких зауважень не було