Zorko

Офтальмологична клініка
48відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Комп'ютерна діагностика зору в Зорко — це перший крок для збереження зору на довгі роки та вирішення різних проблем із ним. На основі даних лікар-офтальмолог підбирає індивідуальну програму профілактики або лікування. Комп'ютерна діагностика зору дозволяє визначити стан усієї зорової системи, виявити справжні причини погіршення зору та розпізнати офтальмологічні захворювання навіть на ранній стадії. Регулярне обстеження зору дозволяє спостерігати динаміку процесів, що відбуваються в зоровій системі, що вкрай важливо для запобігання багатьом захворюванням очей.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 18:00
вул. Івана Миколайчука, 13ана карті
Дніпровський м.Лівобережна м.Дарниця
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
20 відгуків
Надія 05 Серпень 2025
Чудово пройшов візит у цій клініці, залишилася задоволена візитом, результати обстеження отримала зразу на наступний день після візиту, тому дівчата на рецепції просто молодці.
Катерина 22 Червень 2025
Відвідали клініку вперше.Дуже сподобалося.Лікар Козловська Оксана Йосипівна справила дуже приємне враження,все пояснила.Будемо звертатись сюди,приємні і кваліфіковані спеціалісти.Дякую.
Валентина 06 Листопад 2024
Все дуже сподобалось. Було швидко та зрозуміло.
Саріна 01 Жовтень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася,дуже гарна лікарка, все нам пояснила, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Вероніка 15 Вересень 2024
Лікарка не пояснювла, що робить і дял чого , коли мене оглядала, не пояснила що зі мною, позіхала, довго думала, що мені призначити, взагалі нічого мені розповідала, у мене навіть немає слів, як щеохарактеризувати цей прийом.
Діана 11 Вересень 2024
Комфортна клініка, мені сподобалася, дякую.
Єва 22 Серпень 2024
Міщенко Олександра Григоріївна - дуже гарний лікар, дуже приємна людина, кваліфікована, дуже допитлива. Хороша клініка, все було добре, зауважень до персоналу не було
Яна 01 Серпень 2024
Все сподобалось.
Оксана 11 Червень 2024
Клініка сподобалася, звертатимуся, дякую!
Віталія 23 Травень 2024
 Дуже все сподобалося у цій клініці. Все було супер.Дякую.
1 2
Показати ще 10 Відгукиautorenew
Філії мережі
Все клініки