Лікар-офтальмолог спеціалізується на діагностиці та лікування захворювань органів зору. Детально роз'яснює діагноз та підбирає оптимальне лікування. Проводить лікування гострого та хронічного кон'юнктивіту, кератиту, глаукоми, зниження гостроти зору та інших захворювань зору. Приймає дорослих та дітей.
Богдан Сергійович – лікар офтальмолог. Веде прийом дорослих та дітей. Проводить консультативний прийом, комплексну діагностику зору, підбір очок для дітей та дорослих. Лікує такі захворювання блефарит, кон'юнктивіт (гострий і хронічний), кератит, іридоцикліт, склерит, дитяча амбліопія («ледаче око»), короткозорість, далекозорість, астигматизм, порушення акомодації, косоокість та ін.
Світлана Федорівна є досвідченим офтальмологом, в спеціалізацію якого входить контактна корекція зору і Оптометрія. Крім консультування пацієнтів щодо стану здоров'я, вона також і індивідуально підбирає м'які контактні лінзи.
Інна Володимирівна спеціалізується на лікуванні хвороб сітківки, зорового нерва. Здійснює всебічну діагностику і корекцію порушень рефракції, запальних процесів очей, захворювань окорухового апарату, використовуючи передові методики в офтальмології.